Seyirci kitlesi bu sezonda Çöp Adam dizisi sayesinde oldukça farklı bir içerik izledi ve gördüklerinden memnun kaldı. Elçin Sangu ve Engin Altan Düzyatan gibi çok başarılı 2 oyuncunun başrolde performans sergilediği Çöp Adam isimli dizi projesine gönül verenler ise dizinin 2. sezonda da devam edecek olması sebebiyle büyük bir mutluluk yaşıyor. Dizi ekibi son olarak bir araya geldi ve 25 zorlu bölüm ardından başarılarını kutlamayı ihmal etmedi. Ünlü oyuncu Elçin Sangu ise proje hakkında önemli açıklamalarda bulundu ve Çöp Adam dizisinde yer almaktan dolayı ne kadar mutlu olduğunu ifade etti.

Sevilen oyuncu Elçin Sangu tüm senenin stresini ve yaşanılan olayları ekip arkadaşları ile beraber attıklarını ve bunun çok güzel bir şey olduğunu söyledi. Ekibin set oyunculardan daha fazla yorulduğunu ve onların çok emek veren insanlar olduğunu ifade eden Elçin Sangu bu gecenin onlar için de güzel olduğunu belirtti. Güzel oyuncu Çöp Adam dizisine çok başarılı bir süreç yaşamış ve sosyal medyada ortaya koyduğu performans ile adından en çok söz ettiren isimlerden biri haline gelmişti. Sosyal medyada Tamer ile Peri çifti de en çok konuşulan ilk 5 dizi çifti olarak isimlerinden söz ettiriyordu.

Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı Kızılcık Şerbeti Alev Yeni Sezonda Neler Yaşanacağını Anlattı

Mutluluğunu dikkat çekici sözlerle ifade eden güzel oyuncu Elçin Sangu yaptıkları işlerde yorulduklarını fakat yapım olarak her anlamda yardım ettikleri için mutlu olduğunu söyledi. Bu sette çok huzurlu olduğunu açıklayan ünlü oyuncu bu dizinin kendisi için farklı bir anlamının olduğunu da söyledi. Ünlü isim bazı önyargılarından bu proje sayesinde kurtulduğunu da cesur bir şekilde anlattı ve dikkatleri üzerine çekti.

Yalnızca Engin Altan ile değil bu sette tüm arkadaşlarını yeni baştan tanıdığını belirten ünlü isim, bazen hayatta kafalarında önyargılar olabildiğini ancak onları bırakmalarının gerekli olduğunu açıkladı.