Halkbank, ikinci el araç satın almayı düşünen müşterilerine özel bir fırsat sunmaktan heyecan duyuyor. Bu dikkat çekici kampanyada, 280 bin TL'ye kadar kredi düşük bir faiz oranı sunuluyor. Bu karşı konulmaz teklifle, ikinci el bir araca sahip olmak çok daha kolay olacak. İşte kampanyanın detayları.

Halkbank, ikinci el araç sahibi olmak isteyen müşterilerine özel bir taşıt kredisi kampanyası sunuyor. Bu cazip girişim kapsamında müşteriler 280 bin TL'ye kadar kredi kullanabilecekler. Peki bu kredide faiz oranı ne kadar? İşte detaylar.

HEMEN ŞUBEDEN BAŞVURUN

Bu kampanyadan yararlanmak için size en yakın Halkbank şubesine başvurmanız yeterli. Bankanın özel uzman ekibi, ihtiyaçlarınıza mükemmel şekilde uyan kişiselleştirilmiş bir ödeme planı oluşturmanıza yardımcı olacaktır. Kredinin süresi, aracın proforma fatura değerine veya sigorta değerine göre belirlenecek olup, çeşitli esnek vadeler mevcuttur.

Halkbank'ın herhangi bir zamanda kredi koşullarını değiştirme veya krediyi askıya alma hakkını saklı tuttuğunu belirtelim. Şimdi bankanın kredi maliyetine göz atalım.

280 BİN LİRA İÇİN MALİYET NE KADAR ?

fdsfsfsd

Kredi başvurusunda bulunmak isteyen kişiler için aşağıdaki bilgileri ve örnek bir ödeme tablosunu sunuyoruz:

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Kredi Türü: İkinci El

Kredi Tutarı 280.000 TL'ye kadar

Kredi Vadesi: 12 ila 48 Ay

Aylık Faiz Oranı: 3.2%

Banka artan veya azalan taksit planları da dahil olmak üzere esnek ödeme seçenekleri sunuyor. Ayrıca, ilk taksitinizi 3 ay erteleyebilirsiniz. Kampanya hem 0 km hem de ikinci el araçlara hitap etmekte ve farklı faiz oranları sunmaktadır. İkinci el araçlar için faiz oranı %3,2 olarak belirlenmiştir ve en fazla 48 ay boyunca borçlanabilirsiniz.

Örnek Ödeme Tablosu:

Kredi Türü: İkinci El

Kredi Tutarı: 280.000 TL

Kredi Vadesi: 48 Ay

Aylık Faiz Oranı: 3.2%

Taksit Tutarı 13.565,78 TL

Editör: Ertuğrul Kıyı