Başvuru yaparak alınacak! Düşük maaş alan emeklilere 10.000 TL ek ödeme veriliyor. Özellikle son zamanlarda yaşanan ekonomik sorunlar nedeniyle emeklilerin gözleri de gelecek zamlara ve ek ödemelere döndü. Bu konuda herkesin merak ettiği konu olan düşük maaş alan emeklilere 10.000 TL yapılan ek ödemeler, başvurular sonucunda uygun görülen vatandaşlara verilmektedir. SGK emeklilerine özel bazı bankalar tarafından 5.500 TL ve 10.000 TL arasında ödemeler yapılmaktadır. Bu haberler emeklilere bir nebze de olsa mutluluk vermektedir. Özellikle 5.500 TL altında emekli maaşı alan vatandaşlar için sevindirici bir haberdir.

Emeklilere verilen müjdeler günden güne artmaktadır. Bu noktalardan bir diğeri ise emeklilere verilecek olan ek ödemelerdir. Bu haberin özellikle düşük maaş alan emekliler için oldukça sevindirici olduğunu söylemek mümkündür. Bu ödemeleri alabilmek için öncelikle belirli yerlere başvuru yapmak gerekmektedir.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Bu başvurular da sınırlı sayıda insanlar için geçerli olduğu için eğer ek ödemelerden yararlanmak istiyor iseniz acele etmeniz gerekmektedir. Sınırlı sayıda vatandaşın alabileceği ek ödeme fırsatlarından faydalanmak istiyor iseniz bu kapsamda başvuru kabul eden bankalara giderek başvuru yapmanız gerekmektedir.

Bankaların promosyon yarışlarından sizde yararlanmak istiyorsanız bankaların sitelerinden hızlıca başvuru yaparak bu olanaktan yararlanma fırsatını kaçırmamak için acele edin . Detayları bankanızı arayarak öğrenebilirsiniz.

haber24.com özel haber