Genç oyuncu Sümeyye Erdoğan geçtiğimiz yaz döneminde televizyon ekranlarında yer alan Duy Beni isimli televizyon dizisi projesinde ilgileri üzerinde toplayan bir isim olmuştu. Daha sonra Fox TV dizisi olan Taçsız Prenses isimli dizide kadın başrol oyuncusu olan Sümeyye Aydoğan İsmail Hacıoğlu ile başrolde yer almıştı. İki oyuncunun yokluğunda Taçsız Prenses dizisi farklı bir konsept ile yaz döneminde yoluna devam edecek fakat oyuncu farklı bir hikayeye geçiş yapacak. Bu defa Kanal D dizisini tercih eden ünlü isim çok farklı bir hikayede performans sergileyecek.

Rol arkadaşı Caner Topçu gibi son dönemlerin çok konuşulan erkek oyuncularından biriyle başrol paylaşmasının yanı sıra ünlü oyuncu Sümeyye Erdoğan Gece karakteriyle çok farklı duyguları ekranlara taşıyacak. Bu dizi Sümeyye Erdoğan'ın yaz döneminde fazlasıyla dikkat çekmesini sağlayacak ve genç oyuncu için çok özel bir dizi olacak.

Ünlü oyuncu Caner Topçu dizide Özgür isimli karaktere hayat verecek ve Sümeyye Erdoğan da Gece olarak izleyici karşısına çıkacak. Özgür ile Gece’nin kardeşlerinin ise özel durumları olacak ve bu durum onların hayatını ciddi anlamda etki altına alacak. Dizide iki gencin birbiriyle tanışması ve hayata daha iyi bakış açısı değişiklikleri bu dizide işlenecek. Duygu yoğunluğu çok fazla olan yapımlardan biri olacak olan Dönence dizisi yaz dönemine damga vuracak.

Gladyatör Serisi Geri Dönüyor: Ridley Scott’tan Üçüncü Film Sinyali! Gladyatör Serisi Geri Dönüyor: Ridley Scott’tan Üçüncü Film Sinyali!

Kız kardeşinin özel durumu sebebiyle Gece karakterinin hayatı bir anda değişecek ve oyuncu oyunculuk yeteneklerini sergilemek için iyi bir fırsat bulacak. Hayallerini İstanbul'da bırakması, ailenin Foça'ya taşınması ile farklı duygular aynı anda yaşayan Sümeyye Aydoğan yeni dizisi için hazırlık yapıyor. Özgür de anne ve babasını kaybeden bir genç olarak dizide yer alacak ve Gece ile tanışması sonrasında hayatı yaşamaya başlayacak.

Editör: Ecehan Acar