Cumhurbaşkanı'nın duyurusuyla gelen haber herkesi ilgilendiriyor: Nakit ödeme yapılacak! Devlet destekli olarak faiz oranlarıyla birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara kredi ödemeleri sağlanacak. Bu bankalar aracılığıyla başvuruda bulunan kişiler, 5 dakika içinde kredi sonucunu öğrenerek hemen ödeme alabilecek.

Devlet destekli faiz oranlarıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden kredi almak isteyenler başvurularını gerçekleştirerek, 5 dakika içinde sonucu öğrenebilir ve onay alınan miktarı görme imkanına sahip olabilirler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, en son kabine toplantısı sonrasında emekli ve sigortalı çalışan vatandaşlar arasında kredi almakta zorlananlara kamu bankalarının destek verebileceğini belirtti. Bu duyurunun ardından bankalar kredi kampanyalarını başlattı. Devlet destekli faiz oranlarından faydalanarak kredi ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve uygun faizlerle işlem yapabileceğiniz bu kampanyalara hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. Kredi başvurusunda bulunmak isteyenler için bankalar belirledikleri politikalar dahilinde uygun faiz oranlarıyla kredi ödemelerini hızlı bir şekilde sağlıyor.

Bankalar, 5 dakika içinde sonuç öğrenilebilecek tüm kredi kampanyalarından faydalanmak isteyenlere devlet destekli kredi sağlıyor.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılacak başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişiler, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi imkanından yararlanabiliyor.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olanlar, şartlara uygun vatandaşlar için düzenlenen bu kampanyada nakit kredi kullanma fırsatına sahip oluyorlar. Başvurularını yaparak sonuçlarını 5 dakika içinde öğrenebilen kişiler, aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanabiliyor.

Editör: Vural Pars