İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan, TC vatandaşı olan herkesin 15.000 TL alabileceği devlet destekli kampanyayı açıkladı. Kampanya kapsamında kamu bankaları Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, sigortalı çalışanlar ve emekliler için ihtiyaç kredisi kullandıracak. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek kimlik ve gelir belgesiyle başvuru yapabilecekleri gibi internet bankacılığı üzerinden de başvuruda bulunabilecekler. Kredi başvurusu onaylandıktan sonra kredi tutarı 5 dakika içerisinde hesaba yatacak. Kampanya kapsamındaki krediler 36 ay vadeyle verilecek ve düşük faiz oranlarından yararlandırılacak.

Ziraat Bankası Nasıl Başvuru Yapılır?
Ziraat Bankası, en çok tercih edilen bankaların başında geliyor. Devlet destekli kampanya kapsamında, vatandaşlar 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabilecekler. Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar, kimlik ve gelir belgesiyle banka şubesine giderek başvuruda bulunabilirler. Başvuru sonucu onaylandıktan sonra kredi tutarı 5 dakika içerisinde hesaba yatacaktır. Ayrıca internet bankacılığı üzerinden de başvuru yapabilirsiniz.

Vakıfbank ve Halkbank
Vakıfbank ve Halkbank da kampanyaya dahil olan bankalar arasında yer alıyor. On beş bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek veya internet sitesi üzerinden başvuru formunu doldurarak başvuruda bulunabilirler. Emekli olan vatandaşlar, emekli maaşlarını banka şubesinden aldıklarında kredi kullanabileceklerdir. Krediler 36 ay vadeyle verilecek ve ilk taksit ödemelerinde 3 ay erteleme yapılacaktır.

Sonuç olarak, TC vatandaşı olan herkesin 15.000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanabileceği devlet destekli kampanya, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden başvurulabiliyor. Başvuru yapmak isteyen vatandaşlar, banka şubelerine giderek veya internet bankacılığı üzerinden kolayca başvuru yapabilirler. Krediler düşük faiz oranlarından yararlandırılacak ve 36 ay vadeyle verilecektir.

Editör: Vural Pars