Denizbank, müşterileri için yeni bir kampanya başlattı. Banka kartı kullanan, banka hesabı ve kredi kartı sahibi olan tüm müşterilerine özel olarak sunulan kampanya kapsamında, kredi başvurusunda bulunanların ödemelerinin aynı gün içinde yapılacağı açıklandı. Kampanya sona ermeden önce fırsattan yararlanmak isteyen müşteriler, nakit ihtiyaçlarını karşılamak için Denizbank'a kolayca başvuru yapabilecekler.

Denizbank, ihtiyaç kredisi başvurusunu mobil cihazlar üzerinden hızlı ve kolay bir şekilde gerçekleştirebilecekleri bir sistemle sunuyor. Cep telefonu aracılığıyla kısa bir mesaj göndererek kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Başvuru şartları da oldukça basit. Denizbank, başvuru yapacak kişilerin kredi notunun en az 1600 olmasını öneriyor.

Cebimde kredi kampanyası olarak bilinen kredi başvuru süreci, ihtiyaç kredisi başvurusu yapmak isteyenler tarafından başlatıldı. Vatandaşlar, cep telefonlarının mesaj alanına "kredim" yazarak TC kimlik numarasını ve doğum tarihini yazarak kredi başvurusunda bulunabiliyorlar.

Başvuru sonuçları en kısa sürede bildirilir ve olumlu yanıtlanan kişilerin hesaplarına anında ve eksiksiz bir şekilde para yatırılır. Denizbank kampanya detayları bankanın resmi internet sitesinde de yer almaktadır. Banka müşteri hizmetlerini arayarak da detaylı bilgi alabilirsiniz.

Denizbank, yeni ihtiyaç kredisi kampanyasıyla birlikte, nakit kredi kullanacak tüketicilere uygun faiz oranlarıyla kredi ödeme imkanı sunan bir kampanya oluşturdu. T.C. kimlik numaranız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular ile birlikte kredi ödemelerini hesabınıza yatıran tüm vatandaşlar için Denizbank aynı gün içerisinde işlemleri hızlı bir şekilde tamamlayacak. Başvurunuzu T.C. kimlik numaranız ile yaparak 5 dakika içinde kullanabileceğiniz ihtiyaç kredisi ve sonuçlarını problemsiz bir şekilde alabilirsiniz. Ödemeler anında hesabınıza yatırılacak ve kullanılabilir durumda olacak.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Denizbank, bireysel ihtiyaç kredisi kampanyasına katılmak isteyen adaylara, kredi ödemelerini hesabına aktararak aynı gün içinde işlemlerini tamamlama ve kredilerini kullanma imkanı sunuyor. Bankanın kendi res