Bankalar yapmış oldukları yeni kampanyaları ile birlikte adından söz ettirirken özellikle nakit kredi kullanacak olan kişilerin belirtilen politikalar dahilinde Kredi ödemelerini özel bankalar üzerinden yapmaları durumunda gelir belgesiz olarak Kredi alabileceğini söylemek isteriz. Denizbank başta olmak üzere Yapı Kredi Bankası ve Akbank tarafından da başlatılan kampanyalarda nakit ihtiyacı olan tüm vatandaşları belirtilen politikalar dahilinde Kredi ödemeleri gerçekleştirilerek kredi puanına göre 50.000 TL'ye kadar ödeme verilecek ve bu ödemelerde 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak sizlere Kredi kullandırmanıza olanak sağlanacaktır.

Denizbank Yapı Kredi Bankası ve Akbank ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen tüm vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirerek 50.000 TL'ye kadar ödeme imkanı sağlamaktadır. Denizbank Yapı Kredi Bankası ve Akbank ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlar için uygun faiz oranları ile birlikte Kredi ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 3 ay ertelemeli ve 36 ay vadeli Kredi kampanyalarına katılarak başvurularınızı gerçekleştirebileceğiniz ve onay alabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde sizler de 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsiniz. 

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

Denizbank üzerinden kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atabilir. Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar ayrıca banka şubelerine gitmeden internet üzerinden işlem yapabilir. Cebimde Kredi kampanyasına katılmak istiyorsanız kredimi t.c kimlik ve doğum tarihinizi aralarda boşluk bırakarak yazdıktan sonra bu mesajı 32 80 numarasına göndererek ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacaksınız. Denizbank cebimde Kredi kampanyasına katılarak başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için 3 ay ertelemeli Kredi ödemeleri verilmektedir.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

YAPI KREDİ BANKASI VE AKBANK KREDİ BAŞVURUSU

Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlarda denizbank'ta olduğu gibi başvurularını internet bankacılığı uygulamaları üzerinden ve cep telefonları üzerinden SMS atarak yapabilmektedirler. Banka kredi puanınızın uygun olması durumunda bu bankalar üzerindeki hesabınız aracılığı ile birlikte alacağınız internet bankacılığı şifresi ile birlikte sizler de başvurularınızı şubelere gitmeden kolay bir şekilde yapabilirsiniz. SMS atarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunduğunuzda onay alan vatandaşlar en yakın banka şubelerine giderek kimlikleriyle birlikte 36 ay vadeye kadar en yüksek vadelerdeki ödeme tablosunu oluşturarak Yapı Kredi Bankası ve Akbank üzerinden kredi kullanabilmektedir.