Denizbank kesenin ağzını açtı! Başvuru yapan vatandaşlar sorgulama işlemi yapmadan ödemeden faydalanabilecek. 50 bin TL tutarlı ödemeyi son dakika haberi olarak paylaşan banka detaylar hakkında bilgi verdi. İşte son dakika detayları…

Denizbank tarafından başlatılan son dakika kampanyası vatandaşlara rahat bir nefes aldıracak. Kampanya kapsamında 50 bin TL ye kadar ödeme yapılacağı bildirildi. İhtiyaç kredisi olarak kullanılacak olan kredide vatandaşlar, Denizbank şubelerine uğramadan SMS yöntemi ile başvurularını yapabilecek. Başvurunun ardından kısa bir sürede ne kadar tutarda kredi onayı alındığı bilgisi cep telefonundan görebilir.

15 MİLYON 900 Bin Emekli İçin Son Dakika Açıklama Geldi: Maaş Alan Emekliler İçin 17777 TL Ödeme Hazırlandı! 15 MİLYON 900 Bin Emekli İçin Son Dakika Açıklama Geldi: Maaş Alan Emekliler İçin 17777 TL Ödeme Hazırlandı!

Denizbank tarafından vatandaşlar için ön palana çıkarılan ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isterseniz, bankanın belirlemiş olduğu kredi şartlarını taşımanız gerekir. Şayet bu şartlara taşıyorsanız, hızlı bir şekilde banka üzerinden kredinizi alarak banka hesabınıza aktarabilirsiniz. Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar kredi onayı için başvuru yapmaları gerekir. Başvuru yapılabilmesi için banka kredi notunun 1200 ve üzeri olması gerekiyor. Banka üzerinden kredi onayı alınması halinde şayet bankada hesabınızı mevcut ise mobil uygulama ile kredi tutarını hesabınıza aktarabilirsiniz.

Denizbank, İhtiyaç Kredisi Başvurusu Nasıl yapılır?

denizbank-banka2-17

Cep telefonunu kullanılarak ihtiyaç kredisine başvuru yapmak isteyenler, kredim yazarak boşluk bırakılıp TC kimlik numarası da yazılarak 32 80 nolu numaraya gönderilir. Bu sayede bankanın ihtiyaç kredisine katılım sağlanmış olur. İhtiyaç kredisine başvuru yapıldıktan kısa bir süre sonra kredi sonucu bilgisi cep telefonlarına iletilir 50 bin TL ye kadar 36 ay vadeli kredi için onay alındığında krediyi istediğiniz zaman kullanabilirsiniz.

Denizbank üzerinden kredi başvurusu yapmak için farklı yöntemler de mevcut. Bankanın resmi internet sitesi üzerinden de başvuru yapılabilir. İnternet üzerinden kredi başvuru formu doldurularak gerekli başvuru yapılabilir. Banka tarafından verilen bireysel ihtiyaç kredisine, emeli olan vatandaşların yanı sıra sigortalı olarak çalışanlar ve devlet memurları da katılım sağlayabilir. Katılım sağlandığında 50 bin TL tutarlı ilk ödemesi 3 ay ertelemeli kredi imkânı sağlanmış olur. Bankanın resim internet sitesi üzerinden kredi başvurusu için detaylı bilgilere sahip olabilirsiniz.