Denizbank üzerinden başlatılan yeni kampanyada ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlara düşük faiz oranlarıyla kredi verileceği açıklandı. Denizbank resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında başvurularını gerçekleştirerek, kredi kullanmak isteyen kişilere 5 dakika içerisinde sonuç verileceği açıklandı. 

Denizbank, internet bankacılığı ve kredi uygulaması olan mobil uygulama üzerinden kredi başvurusunda bulunabilecek ve banka şubelerine gitmeden de istediğiniz zaman 50000 TL'ye kadar 36 ay vadeli kredi kullanabileceksiniz. 

Ekonomik sıkıntı yaşayan emekler içinde kredi kampanyası başlatan Denizbank, emekli maaşını kendi bankasına taşıyan vatandaşlara 80000 TL'ye kadar borç kapatmalı kredi vererek, emekli maaşını taşımaktadır. Emekli maaşınızı, Denizbank üzerinden alıyorsanız başvurunuzu gerçekleştirerek, bu banka üzerinden istediğiniz zaman, işlemlerinizi yapabilecek ve 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabileceksiniz. Cep telefonunuz üzerinden başvurunuzu gerçekleştirmek istiyorsanız, banka şubelerine giderek işlem yapabilir veya SMS atarak, kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

DENİZBANK KREDİ BAŞVURUSU

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Denizbank'ın en kolay kredi başvuru yöntemlerinden birtanesi cep telefonunuz üzerinden SMS atarak verilen kredi kampanyasıdır. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız ve kredi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra 5 dakika içerisinde kredi ödemesi alabilirsiniz. Denizbank 32 80 numarasına kredim yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı göndererek, işlem yaparsanız, banka sizlere 5 dakika içerisinde sonucu vermektedir. Denizbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler, hızlı bir şekilde kredi almak istiyorlarsa, Denizbank'ın kredi puanı uygun olan bir müşteri olması gerekiyor. 

Banka kredi puanı 1400 ve üzerinde olan vatandaşlar cep telefonları üzerinden SMS atarak da bu banka üzerinden istedikleri zaman kredi alabilmektedirler. Cep telefonunuz üzerinden mesaj atarak, ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız sizlerde hızlı bir şekilde bu bankanın kredi kampanyasına katılarak, 36 ay vadeli olarak kredi işlemlerinden faydalanabilirsiniz. Nakit ihtiyacınızın olması durumda, sizlerde bu banka üzerinden kredi imkanından faydalanmak istiyorsanız, banka şubelerine giderek kimliğinizle birlikte başvuru yapabilirsiniz.