Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

DenizBank, acil nakit ihtiyacı olan müşterilerine özel bir kampanya başlattı. Bu kampanya ile mobil uygulama üzerinden yeni müşteri olanlar, faizsiz kredi ve faizsiz taksitli avans alma fırsatına sahip olacaklar.

Kampanya, 5 Nisan 2023 - 15 Mayıs 2023 tarihleri arasında geçerli olacak. MobilDeniz uygulamasını indirerek "Müşteri Ol" butonuna tıklayarak başvuru sürecini tamamlayan müşteriler, faizsiz kredi kampanyasından faydalanabilecekler.

Kampanya kapsamında, aylık kredi faiz oranı, kredi tutarı, hayat sigortası, KKB puanı, genel borçluluk durumu ve kullandırılan kanala göre değişiklik gösterecektir. MobilDeniz kanalından yapılan kredi kullandırmalarında, kredi tutarı 6 aya kadar vadeli ve aylık faiz oranı %0 olabilmesi için kredinin hayat sigortalı olarak kullanılması gerekmektedir. Kredi şartlarının bir ya da birkaçının sağlanamaması durumunda aylık faiz oranı %0'ın üzerinde olabilecektir. Kredinin hayat sigortası olmadan kullanılması durumunda ise aylık faiz oranları %2.28 ile %3.60 arasında değişebilir ve %0 faiz oranı geçerli olmayacaktır.

DenizBank müşterisi olduktan sonra, kampanya süresi boyunca MobilDeniz uygulaması üzerinden avantajlı ihtiyaç kredisi oranları ile kredi kullanma hakkına sahip olacaksınız. Kampanya kapsamında kullanılabilecek minimum kredi tutarı 1.000 TL, maksimum kredi tutarı ise 10.000 TL'dir. Ayrıca, kampanyadan ilk kez yararlanacak müşteriler, kredi başvurusu yaptıklarında 1 ay süresince kampanyadan faydalanabilecekler.

DenizBank, rakiplerinden ayrışmayı hedefleyerek müşterilerine avantajlı kampanyalar sunmaktadır. Acil nakit ihtiyacı olan müşteriler için başlatılan bu kampanya da bu amaca yönelik olarak hayata geçirilmiştir. MobilDeniz uygulaması üzerinden yapacağınız başvurularla faizsiz kredi ve faizsiz taksitli avans imkanı elde edebilirsiniz.

Bu özel kampanya, DenizBank'ın müşterilerine sunduğu avantajlar arasında önemli bir yer tutmaktadır. Acil nakit ihtiyacı olan