İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Devlet destekli olarak verilecek bu kredi kampanyalarına katılacak olan tüm vatandaşlara, Cumhurbaşkanlığı destekli olarak 39000 TL nakit kredi ödemesi emekli maaş hesapları üzerinden verilmektedir. 

Emekli maaşı olan vatandaşlar, 39000 TL'ye kadar nakit kredi kullanmak istiyorlarsa, başvuru şartlarına uygun olarak devlet destekli bu kredilerden faydalanabiliyorlar ve ihtiyaç kredisine hemen hesaplarına yatırabiliyorlar. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek nakit, kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz. 

39000 TL nakit kredi, emekliler için hangi bankalar tarafından verilmektedir?

Emekli maaş hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirmek için şubelere gitmeden işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabilirsiniz. Emekli maaş hesabı, Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinde olan tüm vatandaşlar, 39000 TL 36 ay vadeli devlet destekli, faiz oranlarından yararlandıracak'ları bu kredi kampanyalarına, internet bankacılığı uygulamaları üzerinden katılabilirler ve ay sonuna kadar düşük faizi kullanabilirler. 

Emekli maaş hesabınız üzerinden yapmış olduğunuz başvurular ile birlikte kredi işlemlerinizi hızlı bir şekilde yapabileceğiniz bu kampanyalara katılarak sizlerde kredi imkanından faydalanabilirsiniz. 

39000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşların banka müşterileri olmaları durumunda kredi ödemeleri hızlı bir şekilde verilecektir. İlk taksit ödemesinde 90 gün erteleme yaparak, kredi kullanacak olan vatandaşlara da 39000 TL'ye kadar ödenecek olan bu kredilerde hızlı birşekilde sonuç verilerine onaylanan kredi tutarı hesabınıza yatırılarak kullandırılmaktadır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalara katılarak, dilediğiniz zaman ödeme alabilir ve ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilirsiniz.