Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan Emeklilere Müjde: Emekliye 45.000 TL Ödeme. Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan’dan emekli vatandaşlara müjde geldi. 45 bin TL tutarında ödeme yapılacak. Ödemelerin devlet destekli yapılacağı bildirildi. Acaba ödemelerden kimler faydalanabilecek?

Cumhurbaşkanından vatandaşlara müjdeli haber geldi. 45 bin TL tutarındaki ödeme hesaplara yatırılıyor. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan devlet destekli ödemlerin yapılacağını belirtti. Kimler ödemelere hak kazanacak? Emekli vatandaşlar için özel olarak sunulan kampanyada kamu bankaları 45 bin TL ye kadar ödeme yapabilecek.

Ülkemizde kamu bankası olarak hizmet veren Halkbank, Vakıfbank ve Ziraat Bankası üzerinden verilmesi düşünülen kredilerde gelir belgesine gerek kalmıyor. Sadece kimlik belgesi ile kredi alınabilecek.

Emekli maaşları sevindiren aynı zamanda güven altına alan bu kredilere başvuru yapılarak hızlı bir şekilde sonuç alınabilir. Daha önce bu bankalardan kredi kullanmış ve acil krediye ihtiyacı olan vatandaşlar şayet kredi politikalarına uygun şekilde iseler krediyi kullanabilecekler. 3 ay erteleme fırsatı ve 36 ay vadeli ödeme ile verilen kredilerde vatandaşlar ödemelerini rahatlıkla yapabilecek. Geçim sıkıntısının tavan yaptığı şu günlerde vatandaşlara verilecek olan ödemeler, rahat nefes almalarını sağlayacak. Bir nebze olsun enflasyonun düşürdüğü alım gücünü rahatlaşmış olacak. 

Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı Dacia Duster Fiyatlarda İndirim Yaptı

Krediye hak kazanmak için resmi internet sitesi üzerinden emekli kredi başvuru formu doldurularak başvuru yapılabilir. Yapılan başvurunun ardından gerekli değerlendirmelere yapılarak sonuç bildirilir. Uygun görülen kişilerin kredi başvuruları onaylanmış olur. Başvuru sonuçları gün içinde belli olarak cep telefonuna sonuç gönderilir. Olumlu sonuç çıkması halinde en yakın bankaya gidilerek kredi kullanımına başlanabilir.

cumhurbaskani-duyurdu-bankalar-emekliye-7000-tl-odeyecek-34

Emekli maaşlarını kamu bankası olan Vakıfbank, Halkbank ya da Ziraat Bankasına taşımış olan emekli vatandaşlar, 45 bin TL tutardan fazlası için de kredi başvurusu yapabilir. Kredi ile ilgili tüm detaylar, bankaların resim internet sitesinde mevcut. Güncel faiz oranları ve kredi başvuru şartları gibi birçok konuda bilgilere ulaşılabilir. Kampanyan detaylarını internet sitesinde görebilirsiniz. Bu bilgilerin haricinde banka başka kredi ve kart imkânları da sunuyor. Daha geniş bilgiye sahip olmak istiyorsanız her bankanın internet sitesini ziyaret edebilirsiniz.