Emekliye 19000 TL ödeme yapılacağı resmi olarak duyuruldu! Cumhurbaşkanı imzaladı! Geçtiğimiz günlerde kamu bankalarından emeklilere müjdeli bir haber geldi. Maaşını kamu bankalarından alan emekliler isterlerse 19.000 TL’ye kadar kredi çekebilirler. Gelen kredi haberi sosyal medyada oldukça olumlu bir yankı buldu. Borcu olan emekliler bu kredinin oldukça işlerine yarayacağını belirttiler. Neredeyse her ay yeni bir kredi ile vatandaşa destek olan kamu bankaları sayesinde acil nakde ihtiyacı olanlar rahat bir nefes alıyorlar. 

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Kamu Bankalarından Maaş Alanlara Müjde 

Bankaların her ay çıkardığı krediler birbirinden farklı olmaktadır. Kimi kredilerde faiz oranları düşük tutulmaktadır. Bu sayede krediyi çeken müşteriler çok daha düşük faiz ödemeleri yapmaktadır. Bazı kredi çeşitlerinde ise kredi vade oranları uzun tutulmaktadır.

Bu sayede müşteriler daha az aylık ödemelerle bütçelerini zorlamadan kredilerini kapatabilmektedir. Bankaların sunduğu bu kredilerde ek belge istenmemesi büyük avantaj sağlamaktadır.

Müşteriler bürokratik işlemlerle daha az uğraşarak kredilerine kavuşabilmektedir. Özellikle emekliler için çıkarılan kredilerde online başvuru imkânı bulması müşterileri oldukça memnun etmektedir. Çünkü müşteriler zorlanmadan kredilerini çekebilmektedir. 

haber24.com özel haber