Cumhurbaşkanı'nın bugün yaptığı duyuruyla birlikte herkesi ilgilendiren bir haber geldi: Nakit ödeme yapılacak! Devlet destekli olarak faiz oranlarıyla birlikte Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden nakit kredi kullanacak olan vatandaşlara kredi ödemeleri yapılacak. Bu bankalar aracılığıyla başvuru yapan kişiler, sadece 5 dakika içerisinde kredi sonucunu öğrenip hemen ödemelerini alabilecekler.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın son kabine toplantısı sonrasında emekli ve sigortalı vatandaşlar için kredi almakta zorlanan kişilere kamu bankalarının destek verebileceğini belirtmesi, bankaların kredi kampanyalarını başlatmasına yol açtı. Devlet destekli olarak faiz oranlarından faydalanarak kredi ödemelerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve uygun faizlerle işlem yapabileceğiniz bu kampanyalara hızlı bir şekilde katılabilirsiniz. Başvurunuzu gerçekleştirerek sadece 5 dakika içinde sonucunuzu öğrenebilir ve ne kadar kredi onayı aldığınızı görebilirsiniz.

cumhurbaskani1

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden yapılacak başvurular sonrasında kredi kullanacak olan kişilere internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de kredi imkanı sağlanmaktadır. Bu bankaların belirlediği politikalar dahilinde başvuru yapan tüm uygun vatandaşlara, hızlı bir şekilde nakit kredi ödemeleri verilmektedir.

Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber Poğaça, Simit ve Ekmeksiz Yapamayanlara Kötü Haber

Devlet destekli nakit kredi kampanyasıyla Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, sadece 5 dakika içinde sonuçlarını öğrenebilir ve aynı gün içinde destek ödemelerinden faydalanabilirler. Başvurularınızı internet bankacılığı veya banka şubeleri aracılığıyla gerçekleştirebilirsiniz.