Cumhurbaşkanı'nın yönlendirmesiyle, kamu bankaları olan Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 90.000 TL'ye kadar olan 24 aylık vadeli borç transfer kredilerini içeren yeni bir kampanyayı duyurdu. Bu kampanya özellikle bireysel müşterilere yönelik ve nakit ihtiyacı olan kişiler için büyük bir fırsat sunmaktadır.

Kredi başvurusu yapmak isteyenler, bankaların kredi kriterlerini karşılayan vatandaşlar olarak diğer bankalardan gelen borçlarını bu üç kamu bankası aracılığıyla birleştirebilirler. Bu kampanya kapsamında, Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank, 36 aya kadar olan 50.000 TL'ye kadar kredi ve 50.000 TL'nin üzerindeki krediler için 24 aylık vadeli krediler sunmaktadır. Ayrıca, emekliler emekli maaşları hesaplarını kullanarak bu kredilere başvurabilirler. Emekliler, emekli maaşlarını Ziraat Bankası, Vakıfbank veya Halkbank şubelerine aktararak kredi başvurularını tamamlayabilirler ve fonlara erişebilirler.

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Başvurularını yapmak isteyen vatandaşlar, aynı gün en yakın banka şubesini ziyaret ederek borç birleştirme kredileri için başvuruda bulunabilirler. Bu kredilerle birlikte 90.000 TL'ye kadar çıkabilen vatandaşlar, aynı zamanda 3 aylık ödeme erteleme süresi ve düşük faiz oranları gibi avantajlardan faydalanabilirler. Bu fırsat, mevcut kişisel kredileri ve farklı bankalardan gelen kredi kartı borçlarını tek bir daha kolay yönetilebilir bir ödeme planı altında birleştirmenize imkan tanır. Bu sayede borçlarınızı daha etkili bir şekilde kapatma ve finansal durumunuzu iyileştirme şansına sahip olursunuz.