Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, dar gelirli olan ve nakit sıkıntısı yaşayan kişiler için devlet destekli ödemelerin yapılacağını duyurdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, TV kanalında yapmış olduğu röportajda nakit alacak kişilere müjdeyi verdi. Bayramdan sonra da ödenecek olan bu nakit ödemeleri için 40.000 TL'ye kadar kamu bankaları ve bazı özel bankaların düşük faizli kredi vereceğini açıkladı. Emekli olan ve sigortalı olarak çalışan kişiler, bu ödemeleri alabilecek ve nakit almak isteyenler bu ödemelerde 36 ay vadeye kadar uzun vadelerde ödemeler yapabileceklerdir. CCumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından verilen bu onay sonrasında Ziraat bankası başta olmak üzere diğer bankalardan da başvuru yapılacağı açıklandı.

Ziraat Bankası: Ziraat Bankası resmi internet sitesinden yaptığı duyuruda, 40.000 TL'ye kadar en düşük faizlerle kredi vereceğini açıkladı. Ziraat Bankası nakit kredisi kullanacak olan kişiler, 36 ay vadeli kredi alabileceklerdir. Ziraat Bankası emekli olan kişilerin emekli maaşlarını kendi bankasından almak kaydıyla, kredi puanı düşük olsa bile onay verecektir.

Vakıfbank: Vakıfbank üzerinden başvuru yapmak istiyorsanız, banka şartlarına uygun olan kişilerin banka şubelerinden ve banka internet sitesi üzerinden başvuru yapması gerekiyor. Diğer bankalarda olduğu gibi Vakıfbank üzerinden de nakit alacak kişiler, banka kredi notu uygun olması durumunda ve sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda sigortalılık süresinin 12 ay olmasını istemektedir. Ayrıca son iş yerinde 6 aydır çalışıyor olmanız gerekmektedir.

cumhurbaskani-erdogan-sinyali-verdi-emeklilere-13000-tl-odenecek-4

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Halkbank: Kamu bankaları peş peşe bu kampanyaları duyurdu ve nakit alacak kişilere Halkbank'ta kampanya yaptı. 36 ay vadeye kadar 40.000 TL kredi ihtiyaç kredisi olarak sadece bireysel müşterilere verilecektir. Halkbank nakit kredi kampanyasına katılmak için bankanın internet sitesine giriş yapabilir ve buradan kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Halkbank emekli olan kişilere de emekli maaş hesapları üzerinden kredi verecektir.