Cebinde, Akbank kredi kartı olan banka hesabı olan ve bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, 50.000 TL'ye kadar düşük faiz oranları ile birlikte kredi almak istiyorlarsa bu bankanın başlatmış olduğu tüketici kredisi 7 gün süre içerisinde sona erecek. Akbank, resmi internet sitesi ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden başlatmış olduğu duyuru sonrasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara belirli şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi imkanı sağlayacağını açıkladı. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyurular sonrasında kredi kullanacak olan tüm vatandaşlara aynı gün içinde işlem yapılacak ve onaylanan Krediler hesaplarına yatırılarak da kullandırılacaktır. 

Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılmak isteyen tüm vatandaşlar, belirli şartlar dahilinde ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, şubelere giderek de hemen 3 ay ertelemeli 36 ay vadeli kredi alabileceğini söylemek isteriz. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirerek, kullanabileceğiniz bu kredilerde şartları uygun olan tüm vatandaşlar, 5 dakika içerisinde sonuç verilmektedir. Akbank, resmi internet sitesi üzerinden yapılan duyuru sonrasında nakit kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar, belirtilen şartlara uygun olması durumunda bankanın SMS kredi servisini kullanarak da ihtiyaç kredisine, oturdukları yerden alabilmektedir. 

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Sms ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz durumunda, Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olursunuz. Akbank üzerinden başlatılan bu kredi kampanyasına katılacak olan tüm vatandaşların banka şartlarına uygun olmaları durumunda, şubelere gitmeden de işlemlerini SMS ile veya internet bankacılığı uygulamaları üzerinden de yapabileceğini söyleyebiliriz. Sms ile başvuru yaptıktan sonra onay alan tüm vatandaşlar şubelere gitmeden işlemlerini kolay bir şekilde gerçekleştirebilecek ve onaylanan bu kredileri, hesaplarının yine Akbank Direkt uygulamaları üzerinden 7 24 atabilecektir.