Yaşanan son dakika gelişmesi ile birlikte şirketlerin hemen harekete geçtikleri öğrenildi. Enflasyon olaylarına karşı yeni bir ara zam yapılacağı müjdesi verildi. Firmalar enflasyon konusunda düğmeye basarak tüm çalışanları için ara zam yapmaya hazırlanıyor. Yaşanan bu gelişme çalışanların bir nebze de olsun yüzlerini güldürmeyi başaracak. 

Firmalar ve şirketler harekete geçti enflasyona karşı çalışanlarına ara zam yapıyorlar haberi gündeme oturmayı da başardı. Bu gelişme ile birlikte tüm çalışanlar da rahat bir nefes alacaklar. Firma yetkilileri tarafından alınan bu son dakika karar gündemde yer almayı da başaracak. Çalışanların yüzünü güldüren zam haberi 

Şirketler ve Firmalar Tarafından Alınan Flash Ara Zam Kararı

Ülke genelinde yaşanan ekonomik kriz sebebiyle çalışanlar ne yazık ki zor günler geçiriyor. Ancak firma ve şirketler enflasyon oranlarına karşı yeni bir ara zam kararı aldıklarını açıkladı.

Yüksek seyreden enflasyon oranları ve hayat pahalılığı kimi zamanlarda insanları çileden çıkartabiliyor. Yaşanan zam üzerine zamlar ise çalışanların zorlanmasına neden oluyor. 
Firma sahipleri ise bu durum karşısında yeni bir karar alarak çalışanlarını sevindirmeye hazırlanıyor. Alınan  kararla birlikte de ara bir zam yapılacağı belirtiliyor. Hayat pahalılığın getirdiği zorluklar geçim sıkıntılarına da neden oluyor. Bu bakımdan firma ve şirketler enflasyon oranlarına karşı ara zam yapılması konusunda karar aldılar.

Ünlü Et Firmasının 1 Hazirandan İtibaren Zamlı Maaş Ödemesi Yaptığı Ortaya Çıktı

Her yeni güne zamla uyanan Türkiye genelinde insanlar oldukça zor zamanlar geçiriyor. Ancak firma ve şirketler bu konuda çalışanlarına destek olmak adına yeni girişimlerde bulunuyor. Firma ve şirketler aldıkları bir kararla  birlikte ara bir zam yaparak enflasyona karşı bir tür önlem almış oldular. Hatta ünlü bir et firmasının 1 Haziran dan itibaren zamlı maaş ödemesi yaptığı ortaya çıktı. Ünlü et firmalarında olan Lezita enflasyon oranlarına karşı bir hazirandan itibaren yeni bir zam yaparak dikkat çekmeyi başardı. Bu konuda ise farklı firmalarında ara bir zam yapması iddia ediliyor.

Bitmeyen Zamlar ve Enflasyona Karşı Ortaya Çıkan Gerçekler 

Anadolu Ajansı tarafından ortaya çıkan bir haberde Lezita firmasının çalışanlarına destek olmak amacıyla bu ayın başından itibaren zamlı maaş ödemesi yaptığı öğrenildi. Lezita Genel Müdürü tarafından yapılan açıklamada bütün çalışanlara destek olmak adına böyle bir girişimde bulunulduğu belirtiliyor. 

Lezita ailesi olarak desteklerini asla esirgemediklerini ve tüm çalışanlara katkı sağlamak adına bir hazirandan itibaren yüzde yirmibeş oranında ara bir zam yapıldığı ifade ediliyor. Bu ara zam kararı ise bütün lezita çalışanları rahat bir nefes alacaklar. Yapılan bu ara zamlar çalışanların yüzlerini güldürmeyi de başaracak. Lezita tarafından yapılan bu ara zamların diğer firmalar tarafından da değerlendirileceği konuşuluyor.

15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı! 15000 TL ödeme verilecek! Son dakika açıklandı!

Yaşanan Ekonomik Kriz ve Enflasyonla İlgili Mücadele Bitmiyor

Tüm dünya genelinde yaşanan ekonomik kriz ve enflasyon oranları ne yazık ki vatandaşı mağdur ediyor. Çalışanlar da bu durumdan bir hayli dertli. Ünlü et firmaları arasında yer alan Lezita firması ise bu duruma bir son vermek adına yeni bir zam yaparak çalışanlarını sevindirdi. Lezita Genel Müdürü Mesut Ergül yaptığı açıklamalarda her durum ve koşulda çalışanlarının yanında olduklarını ifade ediyor. Enflasyon ve ekonomik kriz sebebiyle tüm çalışanlara haziran başından itibaren yüzde 25 oranında zamlı maaş ödemesi Lezita tarafından yapıldı. En ünlü firmalardan olan Lezita bu hareketi ile çalışanlardan tam not aldı.

Şimdi tüm firmalar ekonomiyle mücadele için ara zam vermek durumunda kalacak. Hem istese de isteme de bir çok firmanın ara zammı vatandaşlara ümit oldu.