ATM'lerden anında çekebilirsiniz... Bugün saat 09.20'de 26000 TL hesaplara yatıyor! Birçok banka yeni uygulamaları ile vatandaşa destek olmaya çalışıyor. Bunun için bankaların kendi müşterileri için anında sunduğu kolay kredi seçenekleri bulunuyor. Bu kredi için çok fazla çaba harcamanıza gerek yok bankanın müşterisi olmanı yeterli.

Anında Promosyon Ödemesi

Son yıllarda çalışanlara ve emeklilere bankalar tarafından ödenen promosyon ödemeleri yapılıyor. Bu promosyon ödemeleri maaşın çekildiği banka tarafından ödenmektedir. Bankanızı değiştirmeniz durumunda yeni bankanız size bu ödemeleri yapmaktadır. Promosyon ödemeleri banka ile anlaşma yapıldıktan hemen sonra bankaya yaptırılmaktadır. ATM üzerinden hemen promosyon miktarını çekebilirsiniz.

Bankaların promosyon kampanyaları yapılmaktadır. Kamu bankaları ve özel bankalar maaşını başka bankaya taşıyanlara bu promosyon ödemeleri yapmaktadır. Promosyon miktarları bankalar tarafından müşterilere duyurulmaktadır. Promosyon miktarına göre kişiler bankaları değiştirmeye karar verebilmektedir.

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

Öte yandan bankalar maaşını kendisinde bulunan müşterilerine nakit kredi imkanı sunuyor. Bu konuda başka bir şey istemeyen bankalardan krediyi çekip işlerinizi halledip sonra da istediğiniz ödeme seçenekleri ile geri ödeyebiliyorsunuz.

haber24.com özel haber