Aralık ayının 28-29-30-31'ine kadar paralar ödenmeye devam edecek... Bu sabah emekliye yeni müjdeli haber geldi! Emekliler için sunulan en uygun faiz oranlı krediden, nakit avans seçeneklerine kadar birçok fırsat sunuluyor. Bunun yanında emeklilere sunulan promosyon seçenekleri de bu konuda çok büyük destek sağlamaktadır. Bu avantajlı seçenekler arasında emeklilere sunulan kredi seçenekleri bulunuyor. Çok uygun seçenekler olarak sunulan bu kredinin miktarları değişebiliyor. 50.000 TL almanız için bankalar çok pratik ve hızlı başvuru alıyor.

Ödemeler Yılın Son Güne Kadar Devam Edecek

13 milyon emekli kendilerine sunulan kredi seçeneklerini değerlendiriyor. Bu seçenekler arasında bulunan 50.000 RL kredi imkanı bulunuyor. Bu kredi seçeneklerini değerlendiren emekliler bu konuda kendilerine en uygun geri ödeme seçeneği bulan bankalarla iletişime geçebilirler.

Bankaların sunduğu uygun faiz seçenekli krediler Aralık ayının son güne kadar ödenmeye devam edecek. 
Bankaların emeklilere sunduğu çok uygun faiz seçenekli kredileri arasında emeklilerin 3 yıl kendilerinden emekli maaşlarını alacaklarını bildirmeleri durumunda alacakları krediler de bulunmaktadır.

İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler İstanbul Turu İçin Gezilecek Yerler

Bu kredileri alanlar 3 yıl aynı bankadan maaş almak zorundadır. Bu şekilde kredi verme seçeneklerini diğer bankalar da sırayla açıklamaya başlayacak gibi görünüyor.  Bunun yanında bankanın özel kredi seçeneklerinden de yararlanılması mümkün olmaktadır. 

Ziraat Bankası En Uygun Kredi Seçenekleri

Ziraat Bankası’nın sunduğu ve emeklilere özel olarak hazırlanmış olan krediler arasında baktığımızda çok önemli bir miktar olarak görülen 50.000 TL olarak sunuluyor. Bu alınan para ile emekliler ödemelerini yaparak rahatlayabilirler. Emekliler bu kredilerine çeşitli yollarla ulaşabilirler. Bu yollarda biri bankanın müşteri temsilcisi ile görüşerek işlem yaptırabilirsiniz. Bir diğer yöntem ise SMS ile başvuru yapmaktır.

Diğer bir kredi seçenekleri arasında mobil bankacılık ve internet bankacılığı bulunuyor. Bu seçenekler ile hızlıca kredi başvurunuzu yaparak 50.000 TL kredinizi alabilirsiniz. En uygun faiz seçenekleri sizleri bekliyor. Bankacılık işlemlerinizi bütün bunlara gerek kalmadan şifrenizle internet üzerinden pratik bir şekilde yapabilirsiniz. Bu kredi ile ilgili dönüş için kredi notunuzun incelenmesi ve uygunsa size dönüş yapılması söz konusu olacaktır.

haber24.com özel haber