12-13-14-15-16 Aralık'ta hemen hesaplarınıza 26.000 TL yatıyor. Acil nakit isteyenlere ilaç gibi haber!  Denizbank acil para ihtiyacı olan kişilere 26.000 TL kredi vereceğiniz açıkladı. Yapılan açıklama doğrultusunda acil krediye başvuranlara gelir belgesiz olarak hızlı bir şekilde onay vereceğini açıkladı. Denizbank resmi internet sitesi ve kendi sosyal medya hesapları üzerinden yapılan açıklamalarda 36 ay vadeye kadar ödeme alınabileceği belirtildi.  

Bu kampanyalar aracılığı ile birlikte ihtiyaç kredisi kullanabilecek ve onaylanan kredileri hesaba yatırarak kredi kullanma hakkına sahip olabilirsiniz.   Denizbank aracılığıyla kredi almak isteyenler kredinin bir an önce çıkması için acil kredi seçeneğini seçebilirler.

Rodos Adasına Nasıl Gidilir? Rodos Adasına Nasıl Gidilir?

Deniz Bank Acil Krediye Nasıl Başvuru Yapılır?

Deniz Bank tarafından sunulan acil kredi seçenekleri için bu krediye başvurmanız gerekiyor. Bu kredi için başvurunuzu bankanın internet sitesinden, mobil bankacılıktan veya SMS yoluyla yapabilirsiniz. Bu kredinin alınabilmesi için 18 yaş şartı bulunmaktadır. Ayrıca TC vatandaşı olmak gerekmektedir. Bu konuda banka yaptığı açıklamada şartlara uyanların acil kredilerini hemen alabileceklerini duyurdu. 

haber24.com özel haber