Paralar 5-6 Ocak sabahı hesapta... Bu sabah açıklandı! SGK emeklisi olana faizsiz ihtiyaç kredisi veriliyor! SGK emeklisi olup maaşınızı aldığınız bankanıza başvurduğunuz an size düşük faizli kredi verilecek. İşte bu haberin detayları… Emeklilerin ihtiyaçlarının karşılanması için çeşitli destekler sunulmaktadır. Bu konuda yapılacak olan başvurular ile bankalar çok uygun ihtiyaç kredisi seçenekleri sunuyor. Emeklilerin istemeleri durumunda hem ihtiyaç kredisi hem de destek kredisi verileceği duyuruldu.

SGK emeklisi olana faizsiz ihtiyaç kredisi Başvuruları

İhtiyaç durumunda emekliler için kredi almak çok daha kolay olmaktadır. Kredi ihtiyacı olan emeklilerin öncelikle kendi maaşını aldıkları bankaya başvurması istenmektedir. Bu şekilde bir başvuru çok daha hızlı sonuçlanacaktır. Ayrıca kredi başvurusu için SGK emeklilerinin maaş aldıkları bankanın kartını kullanarak hızlı bir başvuru yapması mümkün olmaktadır. Faizsiz kredi için başvuru yapmanın tek şartı maaşınızı bu bankadan alıyor olmanızdır. 

Denizbank yeni sene kredi kampanyasını açıkladı. Buna göre faizsiz 5 bin TL kredi vereceğini resmi web sitesi üstünden yayımladı.

Garanti Bankası web sitesi üstünden yayınlandı. Buna göre Garanti Bankası Garanti Mobil üstünden müşterisi olan herkese 10 bin TL faizsiz kredi fırsatı sunuyor

TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

haber24.com özel haber

Editör: Alp Eren