Bu hafat içinde nakit ihtiyacı olanlara yeni haber var! son dakika olarak bankalardan açıklaması yapılan ve bankalar üzerinden TC kimlik numaranızı verdikten sonra yapılacak sorgulama ile birlikte, 43000 TL ödeme alabileceksiniz. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda uygun faiz oranları ile birlikte, kredileri hesaplarına atabileceksiniz. Nakit ihtiyacı olan kişiler, 43000 TL ödeme almak istiyorsa, uygun faizlerle kredi ödemesi gerçekleştirmektedir. Nakit ihtiyacınızın olması ile birlikte, kredileri hesaplarına atarak ödeme alacak olan vatandaşlara uygun faizlerle kredi ödemeleri devam edecektir. Aşağıdaki bankalar üzerinden sizlerde başvurunuzu kolay bir şekilde yapabilir ve onaylanan tutarı hemen görebilirsiniz. 

QNB Finansbank Kredi Başvurusu! 

QNB Finansbank, son zamanlarda uygun faizlerle kredi veren bankaların başında geliyor. QNB Finansbank nakit ihtiyacı olması durumunda kredi ödemelerinizi hesaplarınıza hemen atıyor. TC kimlik numaranızı 5030 numarasına mesaj atarsanız, sizlerde bu bankadan hemen başvuru yaparak kredi almış olacaksınız. Nakit kredi almak isteyenler, QNB FİNANSBANK şubelerine giderek de hemen işlem yapabilir, lakin kredi almak istiyorsanız, QNB Mobil uygulaması sizlere daha uygun faizlerle kredi ödemesi yapacaktır. 

Akbank Kredi Başvurusu!

Akbank direkt uygulaması ve AKbank SMS kredi servisi üzerinden 43000 TL kredi başvurusu yapabilirsiniz. 43000 TL'ye kadar yaptığınız kredi başvurusu uygun faizlerle size ödenmektedir. SMS ile kredi almak istiyorsanız, KREDİ TC KİMLİK yazarak bu mesajı 4425 numarasına mesaj atınız. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacak ve onaylanan tutarı da hemen göreceksiniz. Nakit kredi kullanacak olan kişilere uygun faizlerle kredi ödemeleri gerçekleştirilmektedir. 

Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme! Vakıfbank'ın yeni kampanyası duyuruldu! 0.99 faizlerle ödeme!

Denizbank Kredi Başvurusu!

Kredi için Denizbank şubelerine gidecek zamanı olmayanlar, SMS ile başvuru yapabilirler. SMS ile kredi almak için KREDİM TC KİMLİK ve DOĞUM TARİHİ yazarak (GG.AA.YY) 3280 numarasına mesaj atabilirsiniz. Bu şekilde kredi başvurusu yapmış olacaksınız.