Bankalar üzerinden mevcut durumda biriken borçlarınıza dair yeni bir açıklama gündeme Flash bir açıklama olarak sunuldu. Buna göre farklı bankalarda çeşitli finansal ürünler kapsamında borçları olan kişiler, düşük faizli borç kapatma kredisi kapsamında sunulan imkanlardan faydalanarak borçlarını tek bir çatı altında toplayabilir ve rahat bir şekilde ödeme planına oluşturabilirler.

İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Banka borçlarını kapatmak isteyen kişiler için çeşitli bankalar tarafından sunulan borç kapatma kredisi özel olarak geliştirilmiştir. Bu durumda uygun faiz oranları ile beraber vatandaşların alabilecekleri bu kredi kampanyası ile beraber özellikle kamu bankalarından verilen kredi imkanları bir çok kişiyi bütçe açısından rahatlatacaktır. Bu şekilde, banka borçlarına olabildiğince kısa zaman içerisinde kapatmak isteyen vatandaşlar, kamu bankaları üzerinden acil nakit ihtiyaçlarını giderebilirken, aynı zamanda borç kapatma kredisi gibi önemli bir kampanya başvuru yaparak kısa zaman içerisinde diğer bankalardaki bütün borçlarına tek bir çatı altında toplayarak ve üstelik piyasadaki en uygun faiz oranından faydalanarak borç kapatma kredisini kullanabilirler.

Ziraat Bankası, Vakıfbank ve Halkbank aracılığı ile bahse konu olan bu borç kapatma kredisini kullanmak isteyen kişiler farklı limitler kapsamında bu kredilerden faydalanabilirler. Örneğin 100.000 TL tutarına varan Seçenekler ile borç kapatma kredisi imkanı var iken bu krediye 24 aya varan vade seçenekleri ile kullanabilirsiniz. Benzer şekilde 50.000 TL’ye kadar olan borçlarınız için de benzer bir borç kapatma kredisi ne başvurabilirsiniz ve benzer şekilde bir taksitlendirme işlemini gerçekleştirebilirsiniz.