Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Boğa burcu ve yükselen boğa burcu 18 Eylül 2023 tarihinde huzurlu ve sakin bir gün geçirecektir. Onlar rahatlamak ve içsel dengeyi korumak için kendilerine zaman ayırmalıdır. Yoğun bir tempo, hareketli bir gün ya da bir koşuşturma yerine burs sahipleri kendilerine zaman ayırmayı tercih etmeli ve eğer gerekli görülürse kişisel gelişim çalışmalarına yönelmelidir. Özellikle yükselen boğalar bu dönemde içsel çalışmalar yapmaya başlayabilir ve meditasyon çalışmaları ile ilgilenebilir. Onlar detaylara odaklanarak projelerini tamamlamak adına zaman ayırmakta isteyecek ve uygun zaman yaratmaya çalışacaktır. İş hayatlarında hırslı davranacak olan burç sahipleri adım adım hedeflerine ulaşmaya çalışacaktır. Gökyüzü tarafından boğa burçlarına ve yükselen boğa burçlarına iş hayatlarında tavsiye edilen durum planlı ve titiz bir şekilde ilerlemeleri olacaktır. Bu sayede boğa burçları ve yükselen boğa burçları iş hayatlarında başarının kendilerine geldiğini görebilir.

Sevdikleri insanlar ile aile bireyleri ile ve özel hayatlarında partnerleri ile huzur dolu ve keyifli anlar yaşayacak olan boğa burçları güzel bir gün geçirecektir. Onlar ikili ilişkilerinde sabırlı ve anlayışlı bir tavır sergileyecek ve bu durum onların hayatlarına olumlu anlamda etkide bulunacaktır. Bu şekilde davranmayı tercih eden boğa burçları ve yükselen boğa burçları çeşitli ilişkilerinin güçlendiğini de tecrübe edecektir. Diğer taraftan kendilerine de zaman ayırmaya fırsat bulacak olan burç sahipleri kişisel zevklerine de odaklanacak ve bu durum onları mutlu eden bir gelişme olacaktır.

Toparlanma dinlenme ve kendini dinleme zamanı burada sahipleri için gelmiştir ve onlar kendilerine zaman ayıracaktır. İçsel dengeyi sağlamak ve enerji depolamak için harika bir fırsat boğa burçlarına sunulmaktadır. Onlar yoğun geçen bir hafta sonrasında zihinlerini ve bedenlerini şımartmak için kendilerine izin vermeyi ihmal etmemelidir.