Boğa burçları ve yükselen burcu boğa olanlar bir süredir ihtiyaç duydukları fakat fırsat bulamadıkları durumlar ile ilgilenebilir. Yeni ayda cesaret gösteremedikleri konular hakkında çalışmalar yapmak isteyecek olan burç sahipleri kendilerini yüreklenmiş hissedecektir. Özellikle aile ile olan işbirlikleri ve sosyal medya çalışmaları onlar için önem taşıyacaktır. Boğa burçlarının ve yükselen boğaların karşılarına çıkan sürprizleri doğru bir şekilde anlayıp analiz etmeye çalışmaları gerekmektedir. 5 Şubat tarihinde gerçekleşecek olan Dolunay ise ev ve aile hayatları ile ilgili bazı kararların şekillerini burç sahiplerine verebilir. Yeni kararları alacak olan burç sahipleri attıkları adımların sonuçlarını görecek ve bu şekilde ne kadar doğru ya da ne kadar yanlışlarının olduğunu fark edecektir. Bu durum küçük ya da büyük bütün problemlerinin önüne geçmek de burç sahiplerinin işine yarayabilir. Bu dönem içerisinde boğalar ve yükselen boğalar ailelerinden alacakları tepkilerde ve yapacakları konuşmalarda makul ve sakin olmaya özen göstermelidir. İçten ve cömert bir bağ kurma niyetindeyse burç sahipleri buna uygun davranmalıdır. Değişiklikler yapma ve taşıma ile ilgili problemleri sonlandıracak olan burç sahipleri destek gördükleri insanlar ile birlikte olmak isteyecektir.

Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı Kadem Ekşi pazar tezgahına geçti, ıspanak sattı

Boğa burçları ve yükselen boğalar Plüton ve Merkür kavuşumu ile düşüncelerini ve kararlarını sorgulayabilir. Yeni dönemde kendilerini daha iyi bir şekilde ifade etmek adına yeni yöntemler deneyecek olan burç sahipleri iletişim ve konuşma alanında da eğitimler alacaktır. Bu durum onların insanlara olan bakış açısını yenileyecek ve daha derin anlamlar öğrenmelerini sağlayacaktır. Burç sahipleri Merkür'ün kova burcuna geçiş yapması ile kariyer hayatlarında yeni bir sayfa açmak isteyebilir ve bunun için çaba gösterebilir. Konuşmalarının karşılık bulması ve anlaşılması ile ilgili bir problem yaşadıklarını düşünürlerse öncelikle hedef kitlelerinde ve üsluplarında bir değişime gitmeleri gerekli olabilir. Yeniliklere yer veriyor oluşları ve uygulama tarzları burç sahipleri için dikkatten kaçmaması sebebiyle beraber çalışmak istenilen insanlar arasında yerlerine sağlamlaştırmak gerekmektedir.

Uzun vadeli sonuçlar elde etmek ve bu sonuçları korumak için mantıklı ve sakin çalışmaya devam etmeniz önemli olmaktadır. Yine bu süreçte iş ortamında bulunan bazı kadın figürlerden ve ailenizdeki kadınlardan destekler almakta sizi rahatlatacak olan bir durumdur.

Burç sahipleri yaratıcı fikirlerini uygulamak için gerekli olan desteği ve ilhamı şubat ayında bulabilir ve bu şekilde güçlerini ortaya koymaktan çekinmeyebilir. Bu şekilde endi istekleriyle birlikte diğer insanların ihtiyaç ve beklentilerine yönelik işler koymaları da mümkün olacaktır. Boğa burçlarının ve yükselen boğaların huzurlu hissedecekleri sosyal ve iş ortamları onların dikkatini çekebilir ve burç sahipleri bunu sağlayan koşullara bağlılık duyabilir. Fakat bu ortamı suistimal etmek isteyen kişilere de burç sahiplerinin fırsat tanımaması gerekmektedir. Hedefler konusunda özellikle kimlerle ortak olunduğu önemli olmaktadır. Burç sahipleri belirsiz bir durum olduğu zaman bunu çözmek için çaba göstermelidir.