TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

Emekli olan nakit alıyor, meclis onayladı, banka hesabına yatıyor. Bayram havası esti! Emekli olanlar artık nakit para alabiliyorlar. Meclisten kanun nihayet geçti. Ak Parti ve MHP teklif yönergeleri kapsamında sunulan yeni torba yasası kapsamında kişiler ayrıcalıklı bir hizmet sürecinden faydalanma olanaklarına sahip oluyorlar. Emekli olanlara özel standartlarda sağlanacak olan tekliflerle kişiler her açıdan en iyiden faydalanma olanaklarına sahip oluyorlar. 

Gelişen Düzen Emeklilere Yansıyor!

Her geçen gün gelişen düzenle beraber T.C. devleti emeklilere en iyi hizmet imkanlarını sağlamayı başarıyor.

Sağlanan hizmet imkanlarının her geçen gün gelişim göstermesi ve bu alanda kişilere isteneni en iyi şekilde sunması kişileri memnun eden gelişmeler arasında bulunuyor.

Her geçen gün hizmet sahasını yenileyerek emeklilere yüksek orandan teklifler sunan bankalar hızlı hizmetleriyle tanınan kurumlar arasında biliniyor.

Uluslararası hizmetlerden yararlanmak isteyenlerin ilk tercih ettiği hizmetlerin başında bankaların sağlamış olduğu hizmetlerin başında bulunuyor.

Kaliteyi ön plana çıkaran standartların ötesinde hizmetler olarak tanınan bu hizmetler günümüzün en popüler hizmetleri konumunda ilk sırada yer alan nitelikli hizmetler konumunda ilk sırada yer alıyor.

haber24.com özel haber

Editör: Alp Eren