Başakşehir'in Ziraat Türkiye Kupası Yarı Final maçında MKE Ankaragücü ile berabere kalarak finale yükselmesinin ardından, Başakşehir Teknik Direktörü Emre Belözoğlu canlı yayında takımının başarısını değerlendirdi ve tutkusunu ortaya koydu. Basın toplantısında açıklamalarda bulunan Belözoğlu, maçı ve gelecek olan final maçını değerlendirdi.

Bitexen Giresunspor, Teknik Direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırdı Bitexen Giresunspor, Teknik Direktör Hakan Keleş ile yollarını ayırdı

Belözoğlu, maçın önemine vurgu yaparak her iki takımı da tebrik etti. Ankaragücü'nün Tolunay Hoca yönetiminde önemli bir ivme yakaladığını ve maç boyunca iyi performans sergilediğini ifade etti. Her gol yediklerinde daha da motive olduklarını ve çalıştıkları şeyleri sahada uygulamaya çalıştıklarını belirtti. 52. maçlarının kolay olmadığını ve Avrupa kupalarına katılan takımlar arasında Başakşehir'in ve Fenerbahçe'nin hala ön planda olduğunu söyledi. Belözoğlu, Fenerbahçe ile oynayacakları final maçında da profesyonelliklerini koruyacaklarını ve Başakşehir'in başarısı için her şeyi yapacaklarını dile getirdi.

Emre Belözoğlu, Fenerbahçe'ye olan duygusal bağını da açıkladı. Fenerbahçe'de çok güzel günler geçirdiğini ve bu kulübün kalbinde her zaman özel bir yeri olduğunu belirtti. Ancak şu an Başakşehir'in teknik sorumlusu olduğunu ve final maçında Başakşehir'in başarısı için mücadele edeceğini vurguladı. Taraftarların ve kulüplerin profesyonellikle birleştiği anları yaşadıklarını söyleyen Belözoğlu, Ankaragücü taraftarını etkileyici atmosferi için övdü ve kulübün doğru yolda olduğunu ifade etti.

Emre Belözoğlu'nun canlı yayındaki açıklamaları, tutkulu ve kararlı bir yaklaşımı yansıtmasıyla dikkat çekti. Başakşehir'in final maçında başarılı olmak ve Türkiye Kupası'nı müzesine getirmek için büyük hedeflerinin olduğunu belirtti. Futbolculuk dönemindeki Fenerbahçe anılarına saygı duyduğunu ve Fenerbahçe'nin kendileri için özel bir yeri olduğunu vurguladı.