Spor Toto Süper Lig'in 33. haftasında yarın Galatasaray, Medipol Başakşehir'i Nef Stadı'nda konuk edecek. Saat 20.00'de başlayacak müsabakayı hakem Halil Umut Meler yönetecek.

Başakşehir, Ziraat Türkiye Kupası yarı final ilk maçında MKE Ankaragücü'nü 1-0 mağlup ederek avantaj elde etmişti. Ligde ise haftaya 5. sırada giren turuncu-lacivertli ekip, Galatasaray karşısında puan kaybı yaşamak istemiyor.

Galatasaray ise son maçında Beşiktaş'a 3-1 mağlup olmasına rağmen liderliğini sürdürüyor. Bu karşılaşma öncesinde sarı-kırmızılı takımda sakatlıkları bulunan Eden Karzev ve Patryk Szysz forma giyemeyecek.

İddaa Analizi Nasıl Yapılır? İddaa Analizi Nasıl Yapılır?

Başakşehir'de ise kart cezaları sona eren Ahmed Touba, Ömer Ali Şahiner, Lucas Biglia ve Mahmut Tekdemir, maçta forma giyebilecek. Ancak Leo Duarte, Serdar Gürler, Ahmed Touba, Ömer Ali Şahiner, Stefano Okaka ve Caner Erkin sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Bu altı futbolcu, yarınki müsabakada kart görmeleri durumunda HangiKredi Ümraniyespor karşılaşmasında forma giyemeyecekler.

Futbolseverler, yarınki mücadeleyi heyecanla beklerken Medipol Başakşehir'in Galatasaray deplasmanından puan veya puanlarla ayrılması halinde ligdeki üst sıralara tırmanması ve Avrupa kupalarına katılma şansını artırması bekleniyor.