Bankamatik kartı kullanıyorsanız, ihtiyaç kredisi almak için başvurularınızı gerçekleştirmek isteyen kişiler, hızlı bir şekilde işlem sonuçlarını öğrenebilmektedir. Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, 10000 TL'ye kadar ödeme almak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirerek, 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanabiliyor. Bankamatik kartı kullanan vatandaşlar, 10000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorlarsa, 3, ertelemeli olarak kredi kampanyalarına katılabilmeleri için başvurularını gerçekleştirmeleri yeterli olacaktır. Bankamatik kartı kullanıyorsanız, 10000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi alabilir, uygun faiz oranları ile birlikte kredinizi hızlı bir şekilde ödeyebilirsiniz.

Başvuru

Nakit ihtiyacı olan vatandaşlar için başvurularını gerçekleştirmek isteyen vatandaşlara hızlı bir şekilde işlem yapılarak kredi imkanı sağlanmaktadır. İhtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların bankamatik kartını ödeme alabilmeleri için Yapı Kredi Bankası tarafından başlatılan bu kampanya katılmalarına olanak sağlanıyor. Acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, işlemlerini gerçekleştirmek isteyen vatandaşlar, 36 ay vadeli olarak alacakları bu kredilerde kredi imkanından faydalanmaları için 3 ay ertelemeli işlem yapabiliyor. 

Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız, Bireysel, yazın boşluk bırakın, TC kimlik numaranızı yazarak boşluk bırakın aylık gelirinizi yazarak, 44 11 numarasına mesaj olarak gönderin. Cep telefonunuz üzerinden başvurunuzu gerçekleştirerek ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız, Banka kredi puanı 1200 üzerinde olması gerektiğini bilmeniz gerekmektedir. Tc kimlik numarası üzerinden yapılacak olan sorgulama sonrasında Yapı Kredi Bankası, sizlere hızlı birşekilde sonuç vererek, kredi imkanından faydalanmanıza olanak sağlamaktadır. 

Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir! Ziraat Bankası acil para ödemesi yapacak! TC kimlik son rakamları 0-2-4-6-8 olanlar alabilir!

Banka üzerinden hesabı olan vatandaşlar ise internet bankacılığı uygulamasını kullanarak işlemlerini kolay birşekilde yapabilir, onaylanan tutar kadar krediyi istedikleri zaman kendi hesaplarına da yaptırabilmektedirler. Banka, resmi internet sitesine giriş yaparak buradaki kredi başvuru formu doldurarak, ne kadar kredi onayı aldığınız hakkında bilgileri öğrenebilirsiniz.