İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Bankamatik kartı olan vatandaşlar için 100000 TL'ye kadar nakit kredi ödemesi gerçekleştirileceği açıklandı. Bankamatik kartı kullanıyorsunuz ve başvurularınızı gerçekleştirmek istiyorsanız sizler de 100000 TL'ye kadar nakit kredi kampanyasından faydalanabilir ve 24 ay vadeli, bu ihtiyaç kredisine katılabilirsiniz. 

Garanti Bankası başta olmak üzere ihtiyaç kredisi kullanacak olan tüm vatandaşlara uygun faizlerle ödemeler verecek olan bu banka ihtiyaç kredisini hızlı bir şekilde hesaplarınıza yatırmaktadır. 

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank tarafından sizler de 100000 TL'ye kadar kredi almak istiyorsanız başvurularınızı gerçekleştirmek için banka kredi notunuzun uygun olması gerekiyor. 

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank

Garanti Bankası Akbank ve Denizbank tarafından ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan tüm vatandaşlara banka müşterileri olmaları halinde ihtiyaç kredisi ödemeleri hemen aynı gün içinde hesaplara yatırılarak kullandırılmaktadır. 

Banka hesabınızın olması durumunda internet uygulamalarını kullanarak alacağınız kredilerde gelir belgesiz ve masrafsız olarak sizlere işlem yapılmaktadır. Nakit kredi kullanacak olan kişilerin uygun faiz oranları ile birlikte alabilecekleri bu kredi kampanyalarından faydalanabilmeleri için şartlara uygun olarak işlemleri 5 dakika içerisinde gerçekleştirilir ve onaylanan krediler, hesaplara yatırılarak kullandırılır. 

Nakit kredi kullanmak isteyen kişiler aynı zamanda bankaların başlatmış olduğu kredi kampanyalarında özellikle SMS ile ihtiyaç kredisi imkanından da faydalanabiliyor. Akbank tarafından yapılan duyuruda, SMS ile ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan kişiler cep telefonları numaraları üzerinden kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numarasını yazarak bu mesajı: 44 25 numarasına göndermesi yeterli olacak. 

Editör: Vural Pars