Bankamatik kartı kullanan vatandaşlara 0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi yatmaya başladı. Nakit ihtiyacınızın olması durumunda hızlı bir şekilde başvurunuzu gerçekleştirerek devlet bankaları tarafından 0.99 faiz oranları ile kredi kullanabileceksiniz. Devlet bankaları hesabı olan vatandaşların başvurularını gerçekleştirerek 0.99 faiz oranları ile 25.000 TL'ye kadar ödemeleri için bazı şartlar oluşturuldu.

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşların 18 yaşından büyük olması durumunda banka kredi puanına bakarak 0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi imkanı sağlanmaktadır. Başvuru yapacak olan kişiler nakit kredi kullanmak istiyorlarsa hızlı bir şekilde bankalar aracılığı ile bu işlemleri gerçekleştirebilecektir. 

Banka kredi şartlarına uygun olan kişilerin sigortalı olarak çalışıyor olması durumunda banka bu kişilerin son iş yerlerinde 12 aydır sigortalı olarak çalışıyor olmasını ve kendi bankasından daha önce Kredi alınmış olmasını istemektedir. 

Kredi başvurusu yapacak olan kişilerin emekli olması durumunda emekli maaş hesaplarının bankadan alınması ve daha önce emekli kredisi kullanması gerekiyor. 

25 bin TL'ye kadar ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlara Bankalar 0.99 faiz oranları ile 36 ay vadeye kadar işlem yapmaktadır. 90 gün ertelemeli olarak kullanabileceğiniz bu kredilerin ödemelerini ayrıca aylık taksitleri nerede 3 aydan 3 aya olarak ödeyebiliyorsunuz.

kimlik-numarasina-7500-tl-odeme-yapiliyor-ay-sonuna-kadar-odenecek1-43

Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu Dul Yetim Aylıklarına Yeni Güncelleme: Şubat Ayı Hisse Oranına Göre Hesaplama Tablosu

Başvuru yapacak olan vatandaşlar kamu bankalarının resmi internet siteleri üzerinden açılacak olan 0.99 faiz oranları ile ihtiyaç kredisi kampanyası başvuru formunu doldurması gerekmektedir. Banka hesabı olan vatandaşlar ise banka şubelerine gitmeden internet bankacılığını kullanarak 0.99 faizli ihtiyaç kredisi kullanabilir. 

Bu kampanya başladıktan sonra devlet bankaları aracılığıyla yapılacak olan işlemler Bazı özel bankalar ve kamu destekli katılım bankaları üzerinden de yapılmaktadır. Bankalardan icralık olan ve avukatlık olan vatandaşlar maalesef kredi başvurusu yapsalar bile Onay alamayacaklardır.