Bankalardan ihtiyaç kredisi çekmek giderek zorlaşırken, acil nakit ihtiyacı olanlara müjdeli haber geldi. Özellikle Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin ikinci tura kalmasıyla birlikte pek çok özel banka kredi musluklarını kısmış durumda. Bu durumda kredi notu yüksek olan müşterilerin bile kredi başvurularının olumsuz yanıtlandığı biliniyor.

Ancak acil nakit arayanlar için sevindirici bir kampanya haberi ING Bankası'ndan geldi. Türkiye'de milyonlarca bireysel ve ticari müşterisi bulunan ING, yeni müşterilere özel ihtiyaç kredisi kampanyasını duyurdu.

TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil TCMB Başkanı: Asgari Ücret Enflasyon İçin Bir Numaralı Risk Değil

ING İhtiyaç Kredisi Kampanyası Faiz Oranı

ING Bankası, ihtiyaç kredisi çekmek isteyenleri yakından ilgilendiren kampanya detaylarını açıkladı. Bankanın resmi web sitesinde yapılan duyuruya göre, ilk kez ING müşterisi olup hesap açanlara yüzde 1.99 faiz oranıyla ihtiyaç kredisi verilecektir. Bu kampanyadan sadece ilk kez ING müşterisi olanlar yararlanabilecek ve farklı kredi seçenekleriyle anında nakit desteği alabilecekler.

ING Bankasından kredi çekmek için internet bankacılığı ve mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak bankada hesap açmak yeterli olacaktır. ING'nin mayıs ayına özel ihtiyaç kredisi kampanyasında uygulanan faiz oranı, kredi miktarına, müşterinin kredi notuna ve vade süresine göre değişiklik gösterebilir.

ING İhtiyaç Kredisi ile 50.000 TL'nin Aylık Taksiti Ne Kadar?

ING Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası başladı ve kaçırılmayacak fırsatlar sunuyor. Diğer bankaların kredi musluklarını kıstığı bir dönemde ilk kez ING müşterisi olanlar bu fırsattan hemen yararlanabilirler. ING Bankası'nın resmi internet sitesinde yayınlanan kredi hesaplama tablosuna göre, 50.000 TL kredi çeken müşterilerin 36 ay vade seçeneğiyle aylık ödemesi gereken taksit tutarı 2.460 TL olarak belirlenmiştir.

ING Bankası'nın ihtiyaç kredisi kampanyası, acil nakit ihtiyacınızı karşılamak için mükemmel bir fırsat sunmaktadır. Kampanyadan faydalanmak isteyenler, ING Bankası'nın internet bankacılığı veya mobil bankacılık hizmetlerini kullanarak kolayca başvuruda bulunabilirler. ING Bankası'nın cazip faiz oranları ve uygun ödeme seçenekleriyle ihtiyaç kredisi ihtiyaçlarınızı hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirsiniz.

Editör: Vural Pars