13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Bankalar birleşti! Yeni kampanya başlatılıyor. Yarından itibaren başvurular başlıyor. 50 bin lira tutarında kredi verilecek. Kampanya ile ilgili detaylar haberimizde.

Bankalar birleşerek yeni kampanyalarını başlatıyor. Kredi başvurusunda bulunacak olan kişiler 50 bin lira tutarında onay alabilecek. Uygulama başlatan bankalardan kredi başvurusunda bulunmak isteyenler, düşük limitli kredi onayı almayacak. 6 banka birleşerek yüksek limitli kredi kampanyası başlattı. Bankaların genel müdürlüklerinden yapılan açıklamalara göre kredi başvurusu yarından itibaren başlayacak. Başvuruda bulunmak isteyen kişiler banka şubelerine gitmeden başvurularını yapabilecek. Bankların içlerinde özel bankaların yanı sıra kamu bankaları da mevcut. Gerek kamu bankası gerekse özel banka üzerinden başvuru yaparak 50 bin lira tutarında kredi alabilirsiniz.

Ziraat Bankası Ve Vakıfbank Aynı Şartlarda Kredi Verecek

Kamu bankası olarak faaliyet gösteren kamu bankaları 50 bin liraya kadar kredi onayı veriyor. Sigortalı olarak çalışanın yanı sıra emekli olarak ve devlet memurları için de bireysel ihtiyaç kredisi imkânı sunuluyor. Her iki banka için başvurular başladı. Kredi başvuruları resmi internet siteleri üzerinden yapılabilecek. Kredi onayında bankalar hızlı bir şekilde onay veriyor. Kimlik numarası üzerinden kredi notu sorgulayarak kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi notu düşük olan vatandaşlar kredi başvurusunda bulunamayacak. Başvuruda bulunmak için kredi notunun en az 1100 ve üzerinde olması gerekir. 

Garanti Bbva Ve Yapı Kredi Bankası Kredi Onayını Hemen Veriyor

Garanti Bankası ve Yapı Kredi Bankası kredi onayından hızlı işlem yapıyor. Özel banka olarak hizmet faaliyetlerinde bulunan her iki banka kredi faiz oranlarını kredi puanlarına göre belirliyor. Her iki bankanın en yakın şubelerine giderek başvuruda bulunabilirsiniz. Bunun yanı sıra internet üzerinden de başvuru yapılabilir. 

Her iki banka üzerinden hızlı bir şekilde kredi kullanmak isteyen vatandaşlar, en yakın banka şubelerine giderek sadece kimlik kartları ile başvurularını yapabilir. Kredi onayı alınması durumunda banka şubesinden krediye kullanabilirsiniz. Şayet şartları sağlıyorsanız sizler de kredi başvurusunda bulunarak 50 bin lira tutarlı kredi imkânından faydalanabilirsiniz.