E-devlet'ten başvuran PTT'ye gidip parasını alıyor! gelir şartı yok, 2.500 TL ödeme yapılıyor! Az önce açıklandı!  Devlet tarafından maddi durumu iyi olmayan ailelere verilen destek ödemeleri her geçen gün artarak verilmeye devam etmektedir.  Bu destek başvuruları e-devlet üzerinden yapılabilmektedir. Yine yapılan başvuruların sonuçları da e-devlet üzerinden öğrenilebilecektir. Yapılan bu başvurularda ailelere yapılacak olan desteğin miktarı da merak edilmektedir. 2.500 TL olarak yatırılacağı ifade edilen bu destek ödemesinin PTT üzerinden alınabileceği belirtiliyor.

2.500 TL ödeme İçin Gelir Şartı Bulunmuyor

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından yapılan açıklamalara göre ailelere doğal gaz yardımı yapılmaktadır. Bu yardım 2.500 TL olarak ödenmektedir. Bu yardımların da yine şehirlerin doğalgaz tüketimine ve hava sıcaklıklarına göre değişeceğini ifade edebiliriz.

Doğalgaz yardımı için yapılacak olan başvuruların e-devlet üzerinden yapılıyor. Böylece kısa sürede başvuru işlemi tamamlanarak yardımın hesaba yatması sağlanacaktır. Kış soğuğunda bu desteği alanlar biraz olsun maddi olarak rahatlamış olacaktır.

E-Devlet Üzerinden Başvuru

Bu yardımdan yararlanmak adına öncelikle faturada adı geçen vatandaş PTT üzerinden müracaatta bulunabileceği belirtilerek aynı vakitte e-devlet sistemi üzerinden müracaatların gerçekleşebileceği aktarıldı.

Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay! Arabam Ne Kadar Eder Öğrenmek Çok Kolay!

e-Devlet üzerinden doğalgaz ya da elektrik tüketim desteği amacıyla müracaat yapılabilir. Başvuru ardından şayet kabul edilirse ödemelerin PTT üzerinden alınacağı ifade edildi. 

haber24.com özel haber