Kapalıçarşı esnafı son noktayı koydu! Altına yatırımı yapmak isteyenlere akıllara zarar açıklama! Kapalıçarşı esnafı gram altın konusunda yaptığı yorumlarla özellikle kazancın da artırılacağı belirtilerek bu kapsamda altına yatırım yapmanın önemli olduğu vurgulandı. Altın fiyatlarındaki yükseliş konusunda yapılacak olan yorumlarda da döviz ve altın piyasa uzmanı Adnan Kapıkaya tarafından yapılan yorumlarla özellikle yükselişlerin görüleceği ve bunların da Nisan ayı için beklenen fiyatlar olduğu beklenerek açıklamaların yapılması ve halkın altına yatırım yapması konusundaki ölenlerin gerçekleştirilmesi gerektiği belirtilerek işlemlerin tamamlanması sağlandı. Altına yatırım yapılarak işlerin daha etkili olması mümkün hale gelmektedir.

Aylık 13 Bin TL'ye Araç Almak Çocuk Oyuncağı Haline Geldi Aylık 13 Bin TL'ye Araç Almak Çocuk Oyuncağı Haline Geldi

İslam Memiş: Gram Altında Rekor Gelecek! 

"Altının gram fiyatı 1115 TL. Fakat serbest piyasalarda 1132 1137 lira aralığında bir gram altın var. Yine en son videolarımızda geride bıraktığımız hafta hatırlarsanız gram altın 1198 TL civarına kadar yükselince Şubat'ın 15'ine kadar 1140 lira civarına kadar bir gerilemeden bahsetmiştim. Bu daha aşağı çekildi. 1140 TL'nin altında gram altın TL fiyatı var. TL'de bekleyen, düşüşleri bekleyen, alım fırsatı kollayan yatırımcısının da bu düşüşlerin kalıcı olmayacağını bilmesi gerekiyor. Bu düşüşler kalıcı olmaz. Gram altında. Ons bazında her ne kadar baskılama devam etse de hem onstan hem dolardan destek gören gram altın TL fiyatı gene orta ve uzun vade amacıyla alım fırsatları vermeye devam ediyor.

haber24.com özel haber

Editörün notu: Burada yer alan değerlendirmeler ve bilgiler yatırım kapsamında değildir. Haberimizde kesinlikle yatırım tavsiyesi verilmemiştir.