Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Aslan burcu ve yükselen aslanlar 9 Mayıs 2023 tarihinde dış dünyalarının oldukça iyi bir şekilde ilerlediğini görecektir. Onların hedeflerine doğru emin adımlar ile ilerlemesi için her şey hazır bulunmaktadır. Bunun yanı sıra burç sahipleri yakın arkadaşları ve aile bireyleriyle de keyifli zamanlar geçirecektir. Ne yazık ki evdeki sorunlar ise yeni günde bitmeyecek ve bu sebeple onların duygu durumu biraz aşağı çekilecektir. Onlar için yaşadıkları herhangi bir aile tartışmasında ise başka birini suçlamak kolaydır. Burç sahipleri savunmasız tarafları devreye girdiği zaman ilgiye ihtiyaç duyacaktır. Burç sahipleri ihtiyaçları olan şeyin ne olduğu ile ilgili kendilerine dürüst davranmalıdır. Onların gerginlik duyduğu bir kişi burç sahiplerini çok üzmektedir ve aslan burçları kırgın hissetmektedir. Ancak onların hatırlamaları gereken konu ilk adımı attıkları zaman bir karşılık alacakları olacaktır.

Başak burcu ve yükselen başaklar 9 Mayıs 2023 tarihinde rutin konuşmalar yapabilir ve cesur adımlar atabilir. Bu şekilde karşılarına çıkacak olan fırsatları da karşılayacak olan burç sahipleri güzel sonuçlar elde edecektir. Onlar için yeni günde hatırlanması gereken durum hiçbir risk almadan ödül kazanılmayacağı olacaktır. Günün ilk saatlerinde yaşamın keyifli yanlarına tadacak olan başaklar ve yükselen başaklar aşk hayatları, evlilikleri ve çocukları ile gündemde yer alacaktır. Bunun yanı sıra onlar uzun bir süredir haber alamadıkları eski birlikteliklerinden ve tanıdıklarından da haberler alabilir. Ticari görüşmeler ile de ilgilenecek olan başak burçları ve yükselen başak burçları eski konuların yeniden önlerine geldiğini görecektir. Ani seyahat kararları da gün genelinde onlar için alınabilir ve beklenmedik gelişmeler meydana gelebilir. Diğer taraftan burç sahiplerinin gerginlikler ve ani sonlanmalar yaşamaları da mümkündür. Akşam saatlerinde ise dinlenmek isteyecek olan burç sahipleri kendilerine vakit ayırmadır.

Editör: Ecehan Acar