Aslan burcu ve yükselen aslanlar 6 Mayıs 2023 tarihinde yakın dostları ile derin sohbetler yapabilir. Bu derin sohbetler kısa süre önce biten ilişkiler hakkında olacaktır. Bu şekilde burç sahiplerinin hissettikleri hayal kırıklıkları da su yüzeyine çıkacak ve onlar içlerini dostlarıyla paylaşacaktır. İçlerinde tuttukları gizli öfkeleri de anlatacak olan aslan burçları ve yükselen aslanlar sonunda gücü yeniden hissedecektir. Aslanların problemleri tam olarak çözülmese bile onların nerede durduklarını bilmesi de rahatlamalarını sağlayabilir. En zor kısım ise güvenli alanın yani konfor alanının dışına çıkılması gerektiği anda başlayacaktır. Çözülmesi gereken her şey konfor alanının dışına çıkıldığında başlar ve aslan burçları bu şekilde kendilerini tam olarak güçlü hisseder. Neyi ya da kimi kaybetmenin kendileri için önemli olduğuna karar vermeleri gereken aslan burçları dostlarının desteğini hissedecektir.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Başak burcu ve yükselen başaklar 6 Mayıs 2023 tarihinde günlük rutinlerine ve yapmış oldukları harcamalarına dikkat etmelidir. Son zamanlarda burç sahiplerinin harcamaları onları kimi noktalarda zorlamaktadır. Bu konu ile ilgili olarak aile bireylerinden de uyarı alabilecek olan burç sahipleri hayatlarına bir düzen vermeleri gerektiğini düşünecektir. Yeni günde farklı şeyler denemek isteyecek olan başak burçları ve yükselen başaklar başarıya da ulaşacaktır. Özellikle akşam saatlerine doğru ruh hallerinde bir iyileşme yaşayacak olan burç sahipleri kendilerini pozitif hissedebilir. Hissettikleri bu duyguları ailelerine ve yakın dostlarına da yansıtacak olan başak burçları bu şekilde onlara da destek olmayı başaracaktır. Sabah saatlerinde burç sahipleri için var olan aksilikler akşam saatlerinde sona erecek ve onlar rahat bir nefes alacaktır. Yeni günde burç sahipleri için tavsiye edilen durum art niyetli kişilerle olan ilişkilerini gözden geçirmeleridir. Sezgilerini dinlemeleri ve fazla düşünmemeleri onların iyiliğine olacaktır.

Editör: Ecehan Acar