Aslan burcu ve yükselen aslanlar 3 Temmuz 2023 tarihinde bir sağlık problemi ya da bir iş durumu ile İlgilenebilir ve bu yönde hareket edebilir. Yeni gün onlara kendilerine daha iyi bakmalarını tavsiye etmektedir. Özellikle iş hayatında yoğun bir zaman geçirmeleri mümkün olan aslan burçları bunu yaparken kendilerini ihmal edebilir fakat bunu yapmaktan kaçınmaları ve kendilerine karşı özel zaman ayırmaları da onlara iyi gelecek olan bir durumdur. Günlük işler ve iş hayatı ile ilgilendikleri sırada burç sahipleri kendilerini ve öz bakımlarını ihmal etmemeleri ve bu yönde adımlar atmalıdır. Kendilerine karşı iyi davranmaları gereken burç sahipleri bu yönlerini geliştirmeli ve kendilerine karşı duydukları sevgiyi de büyütmelidir. Bu şekilde diğer insanlarla da aralarında daha iyi bir bağ olacak olan burç sahipleri daha sağlıklı ilişkiler kurabilecektir.

Gün içerisinde diğer taraftan sağlık meseleleri ve sorumlulukları ile ilgili son hayal kırıklıkları da ortaya çıkabilir. Burç sahipleri günlük rutinlerinde hayatları ve kendileri hakkında çok daha iyi hissetmek için önemli değişimler yapmalı ve bu yönde ilerlemelidir. Burç sahiplerinin becerileri şu anda yüksek talep görse de bir süre sonra onlar yoğun bir sorumluluk içine girecektir. Aslanlar ve yükselen aslanlar göstermiş oldukları çabalar dolayısıyla dışarıdan takdir beklememeli ve kendilerini içten dışa iyi hissettiren şeyleri yapmalıdır.

Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor! Memur ve Memur Emeklileri Temmuz'da Zam Bekliyor!

Yeni günde aslan burçları ve yükselen aslanlar çalışma hayatlarında olan sorumluluklarına da daha ciddi bir yaklaşım sağlayacaktır. Burç sahipleri için iş arkadaşları ile olan ilişkilerinde de gerilmeler yaşanabilir fakat onlar bunun üstesinden gelecektir. Aileleri ile ilgili olan konular da aslanları meşgul edebilir fakat gün sonunda rahatlama gözükmektedir. İkili ilişkilerinde dengede kalmaları tavsiye edilen aslan burçları endişe yaratan durumlardan uzak kalmalıdır.

Editör: Ecehan Acar