Başvuru için son viraj... ASHB trink ödemeyi hazırlıyor! 1.259 TL'niz şipsak yatırılıyor! İhtiyaç sahiplerine yapılan ödemelerin tutarı 1.259 TL olarak belirlendi. Başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından e-Devlet üzerinden alınıyor. Başvurusu onaylanan kişilere ödemeler trink olarak yapılıyor. Başvuru hakkında merak edilenleri haberimizde bulabilirsiniz.

ASHB trink ödemeyi hazırlıyor! 1.259 TL'niz şipsak yatırılıyor! Başvuru için son viraja giriliyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı ihtiyaç sahibi vatandaşlar için özel yardım paketleri oluşturuyor. Vatandaşa yapılan destek ödemeleri arasında Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) gibi önemli bir destek ödemesi de yer alıyor. Bu ödemenin başvuru şartları vatandaşlar tarafından merak ediliyor. İşte merak edilen o başvuru şartları

SED ÖDEMESİ YAPILIYOR

İhtiyaç sahibi aileler için Sosyal ve Ekonomik Destek (SED) ödemesi yapılıyor. Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından başvurular alınıyor.

1.259 TL ÖDENİYOR

İhtiyaç sahiplerine yapılan ödemelerin tutarı 1.259 TL olarak belirlendi. Başvurular Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı tarafından e-Devlet üzerinden alınıyor. 

İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu! İndirimli ve 250 Bin TL Kredi Destekli Renault Megane Fiyatları Duyuruldu!

ARANAN TEK ŞART...

Başvurusu onaylanan kişilere ödemeler hemen yapılıyor. Başvuru hakkında aranan en önemli şart ihtiyaç sahibi olunması....

HANGİ BELGELERLE BAŞVURULUYOR?

T.C Kimlik Numarası ve kimlik bibrazı

Sağlık raporu

Öğrenci belgesi

İŞKUR kursundan alınmış olan belge

Dilekçe

haber24.com özel haber