İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın! İŞKUR ile İşe Girenlere Ek 5600 TL Destek! Hem İşe Girin Hem de Ödeme Alın!

Asgari ücret ile çalışan vatandaşlar bayrama girmeden önce eğer ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorsak, Cumhurbaşkanı Recep Tayip Erdoğan tarafından da duyurusu yapılan ve düşük faiz oranları ile verilecek olan bu kredi kampanyalarına katılabilir. Kurban Bayramı gelmeden ihtiyaç kredisi almak isteyen kişiler, bayram kredi kampanyalarına katılarak, hızlı bir şekilde işlem yapabilecek ve onaylanan tutarlar, aynı gün içinde kişilerin hesaplarına, yatarak ihtiyaç kredisi olarak verilecektir. Ekonomik sıkıntı yaşayan vatandaşlar, kredi almak istiyorlarsa, acil ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirmek için kamu bankalarından olan Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden işlem yapması gerekiyor. 

Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların devlet destekli kampanyasına katılmak istiyorlarsa öncelikli olarak bireysel bir müşteri olması gerektiğini bilmesi gerekmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank ve Halkbank, yapmış olduğu bu kampanyada, sigortalı olarak çalışan vatandaşların kredi onayı alabilmeleri için son işyerlerinde 6 aydır sigorta primlerinin yatıyor olmasını istemekte ve toplamda ise 12 aydır geçmişinde, sigortalı olarak çalışıyor olmasını istemektedir. Sigortalı olarak çalışan kişiler başvurularını gerçekleştirmek istiyorlarsa, ayrıca banka kredi puanı, 1100 ve üzerinde olması gerekiyor. 

Emekli olan vatandaşlar bu kredi kampanyasına katılabileceğini söyleyebiliriz. Emekli olan vatandaşlar, kredi kampanyasına katılmak istiyorlarsa başvurularını geçimlik yapmadan önce Emekli maaşını Ziraat Bankası Vakıfbank veya Halkbank üzerinden alması gerektiğini bilmesi gerekmektedir. Ziraat Bankası Vakıfbank Halkbank üzerinden emekli maaşı alıyorsanız size en yakın banka şubesine giderek kimliğinizle birlikte kredi kullanabilirsiniz. 

Verilecek olan 50000 TL 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kampanyası, asgari ücretle çalışan vatandaşlara verilmektedir. Kredi başvurusunda bulunacak olan vatandaşlar, ayrıca, hangi bankadan kredi onayı aldı ise bu bankaların internet bankacılığı şifresi üzerinden hem kredi kartı başvurusu yapabilir hemde diğer tüm bankacılık işlemlerini hızlı bir şekilde giderebilir. ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için en yakın banka şubesine gitmek istiyorsanız, kimlik ve gelir belgeniz ile birlikte, işlemlerinizi kolay bir şekilde yapabilirsiniz.