Yeni bir duyuru ile Halkbank, taşıt alacak olanları sevindirdi. Banka, 1.896 TL taksitle, 60.000 TL'lik bir araç kredisi sunuyor. Taşıt almayı planlayanlar, genellikle finansal desteği bankalardan sağlıyorlar ve her banka, kendi belirlediği faiz oranlarıyla bu hizmeti sunuyor. Ancak Halkbank, düşük faiz oranlarıyla dikkat çekiyor ve 60 ay veya 48 ay vade seçenekleriyle taşıt kredisi almayı kolaylaştırıyor. Halkbank, araç almayı düşünen müşterilerine düşük faizli taşıt kredisi imkanı sunuyor. Bu sayede 60 ay vadeli kredi kullanmayı planlayanlar, araç fiyatlarına göre işlem yapabilirler. Ancak yeni bir düzenleme ile vade sayısı, aracın fiyatını değil, eğer araç sıfırsa fatura değerini, ikinci el ise kasko değerini dikkate alıyor.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

HALKBANK TAŞIT KREDİSİ BAŞLATTI!

120.000 TL ve altındaki araçlar için 60 ay vade imkanı sunulurken, bu tutarın üzerindeki araçlar için ise 48 ay vade seçeneği kullanılabiliyor. Halkbank'ın taşıt kredisi faiz oranı %1.54 olarak belirlenmiş. 60.000 TL'lik kredi kullanmayı düşünenler, 48 ay vadeli olarak aylık 1.896 TL ödeme yapabilirler. Ancak kredi kullanırken hayat sigortası zorunlu tutuluyor. Kredi başvurusu için müşterilerin en yakın Halkbank şubesine evrakları ile giderek başvuru yapmaları gerekiyor.

FLAŞ! NETLEŞTİ! Son resmi rakam ile memur maaşları, emekli maaşları ile asgari ücret zammı

Halkbank taşıt kredisi için gereken belgeler arasında gelir belgesi, kimlik belgesi bulunuyor. Sıfır araç alacaklar fatura, ikinci el araç alacaklar ise araç ruhsat fotokopisi ibraz etmelidirler. Bu evraklarla birlikte başvuru yapanlar, kredilerini hızla kullanabilirler. Halkbank'ın diğer kampanya detaylarına resmi internet sitesinden ulaşabilirsiniz.

Halkbank ayrıca ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere de önemli bir duyuru yaptı! Emekli maaş hesaplarınız üzerinden veya sigortalı olarak çalışıyor olmanız durumunda bu banka üzerinden istediğiniz zaman ihtiyaç kredisi kullanarak da düşük model araç alımlarınızı yapabileceksiniz. Bu şekilde hızlı ve anında sonuç alabilir ve nakit ihtiyacınıza göre işlem yapabilirsiniz. 

Editör: Vural Pars