Alanlar, satanlar o tarihe dikkat! Piyasalarda deprem! Dolar 30 TL'de durursa şanslıyız! Dolar kahini Selçuk geçer bu kapsamda yapılacak olan değişimleri değerlendirerek artışların ve azalışları in hangi düzende olacağı konusunda net bilgilerin alınmasına yardımcı oldu. Özellikle dolar bozdurmak isteyenler için bu konuda gerekli uyarıları yapan Selçuk geçer yatırım yapılmasının önemli olduğunu vurgulayarak bu konuyla ilgili artışların yaşanacağını da belirtti.

Alınacak olan dolarların daha sonrasında büyük meblağlara dönüşeceğini ifade eden ve bozdurmak isteyenlerin yatırım yapmalarının gerektiğini bildiren Selçuk geçer dolar kurlarındaki değişimlerin halkı nasıl etkileyeceği ile ilgili genel belirti vermeye devam ediyor. Dolardaki dengesiz değişimlerin takip edilmesi gerektiğini de bildiriyor.

Selçuk Geçer'in yeni videosu bayahı ses getirdi.  Geçer, yayınladığı videoda doların 30 TL olacağını belirti.  Bunun yanı sıra altın fiyatları ile alakalı ön görülerini de bildiren Selçuk Geçer "Son iki üç senedir pek sakin geçmiyor ama gene de sonbahara göre sakin sayılır Kış ayları sert geçer, kur hareketleri yönünden bakıldığında da sertleşmeye başlar. Ben yalnızca enflasyonun etkilerinin kura uygulanmasıyla 30 liranın kıyısına geleceğimizi hem de geçebileceğimizi düşünüyorum dolar kurunda. Parite etkileri daha kuvvetli olursa bu biraz daha yukarıya olabilir." şeklinde konuştu. 

Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde Asgari Ücrete Yönelik Temmuz Ayında Ara Zam Gündemde

haber24.com özel haber

Haberde yer alan rakamlar, detaylar ve öngörüler uzman görüşü olup, Haber 24 ya da yazar ile hiçbir alakası yoktur. Metinde yer alanlar yatırım tavsiyesi değildir...

Editör: Alp Eren