Son dakika bilgilerine göre, Akbank ve Denizbank, bankamatik kartı sahiplerine özel bir kampanya başlatarak 20.000 TL İhtiyaç Kredisi fırsatı sunuyor. Bu kampanya sayesinde bireysel müşteriler, bankamatik kartları üzerinden kolayca başvuruda bulunarak 36 ay vadeli ihtiyaç kredisi kullanma imkanı elde ediyorlar.

Nakit paraya ihtiyaç duyan müşteriler, ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılamak için bu kampanyadan yararlanabiliyorlar. Kampanya kapsamında yapılan başvurular titizlikle değerlendirilerek onaylanan müşterilere 20.000 TL'ye kadar kredi veriliyor.

Başvuru işlemleri oldukça basit olan bu kampanyaya katılmak isteyen müşteriler, banka şubelerine gitmeden de başvurularını gerçekleştirebilirler. Akbank müşterileri, SMS yoluyla ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak için "kredi" yazıp bir boşluk bırakarak kimlik numaralarını ve kullanmak istedikleri kredi tutarını 44 25 numarasına gönderebilirler. Denizbank müşterileri ise "cebimde kredi" kampanyasına katılmak için kredi TC kimlik doğum tarihini yazarak 32 80 numarasına mesaj atabilirler.

Kredi başvuruları hızla sonuçlandırılarak, onay alan müşterilerin hesaplarına kredi tutarları anında yatırılıyor. Kampanya kapsamında müşterilere, ödemelere 3 ay sonra başlama imkanı tanınarak 36 ay vadeyle ihtiyaç kredisi kullanma fırsatı sunuluyor.

Bankamatik kartı üzerinden yapılan başvurularla gerçekleştirilen bu kampanya, hızlı ve kolay bir şekilde ihtiyaç kredisi kullanmak isteyen müşterilere büyük bir fırsat sunuyor. Hemen başvuruda bulunan ve onay alan müşteriler, ihtiyaçlarını karşılamak için faizsiz olarak 20.000 TL'ye kadar kredi kullanma şansını yakalıyorlar.

Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda! Staj ve Çıraklık Mağdurlarına Müjde: Emeklilikte Yaşa Takılanlar için Yasa Tasarısı Yolda!

Bu fırsat dolu kampanyayla birlikte Akbank ve Denizbank, müşterilerinin ihtiyaçlarını karşılamalarını ve finansal anlamda rahatlamalarını hedefliyor. İhtiyaç kredisi kullanarak hayallerini gerçekleştirmek isteyen herkesin bu kampanyayı değerlendirmesi tavsiye ediliyor.

Editör: Vural Pars