Akbank, müşterilerine özel bir kampanya sunuyor. T.C. kimlik numarasına sahip olanlar, Akbank Direkt Mobil uygulaması üzerinden 24.000 TL'ye kadar nakit avans ve kredi talebinde bulunabiliyorlar. Hem yeni hem de mevcut müşterilerin faydalanabileceği bu kampanya ile hızlı ve kolay bir şekilde nakit ihtiyaçlarını karşılayabilirler.

Kampanyadan kimler yararlanabilir? 

Akbank müşterilerinin tamamı, başvurularını Akbank Direkt Mobil uygulaması veya şubeler üzerinden yaparak kampanyadan faydalanabilirler. Başvuru tamamlandıktan sonra, doğrulama işlemleri yapıldıktan sonra onay alındığında para hızlı bir şekilde kişinin hesabına aktarılacaktır.

Kampanya Özellikleri 

Akbank'ın bu kampanyası, bayram öncesinde nakit ihtiyacı olanlara büyük bir fırsat sunuyor. Müşteriler, başvurularını yaparak sadece 5 dakika içinde hesaplarına nakit avansın yatırılmasını bekleyebilirler. Kampanya, herhangi bir vade seçeneği sunmamaktadır. Ancak müşteriler, kendi tercihlerine göre ödeme planlarını düzenleyebilirler. 

İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor İstanbul'da Hayat Pahalılığı Hızla Artıyor: İnsanlar Gece Aç Yatağa Giriyor

Başvuru İşlemleri 

Akbank Direkt Mobil uygulaması sayesinde başvuru işlemleri oldukça hızlı ve basittir. Müşteriler, uygulamayı indirdikten sonra doğru bilgileri girerek başvurularını tamamlayabilirler. Başvuru onayı, müşterinin kaydına göre 5 dakika içinde gerçekleştirilebilir.

Akbank müşterileri, T.C. kimlik numaralarına özel olarak sunulan bu kampanyayla nakit ihtiyaçlarını hızlı ve kolay bir şekilde karşılayabilirler. Bayram öncesi nakit ihtiyacı olanlar için önemli bir fırsat olan bu kampanyayı kaçırmayın. Akbank'ın sunduğu avantajlı kampanyalardan yararlanmak için hemen başvurun!

Editör: Vural Pars