TC KİMLİK Son Rakamları 0-2-6-4-8 Olanlar Dikkat: Yeniden Başvuru Yaparak, 70.000 TL Ödeme Alacaksınız! TC KİMLİK Son Rakamları 0-2-6-4-8 Olanlar Dikkat: Yeniden Başvuru Yaparak, 70.000 TL Ödeme Alacaksınız!

Son zamanlarda yaşamış olduğumuz ekonomik sıkıntılar sebebiyle birlikte vatandaşlar ihtiyaç kredisi kullanmak için Akbank şubelerini tercih etmektedir. Akbank ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak Kredi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar 36 ay vadeye kadar 50.000 TL'ye kadar kredi kullanmak istiyorsa düşük faiz oranları ile birlikte Temmuz ayı sonuna kadar bu Kredi başvurusunda bulunabileceklerdir.

Akbank ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlar Kredi kampanyasına katılmak istiyorlarsa cep telefonları üzerinden mesaj atarak da bankanın başlatmış olduğu bu Kredi kampanyasına katılabilecek ve ihtiyaç kredisini istedikleri zaman kullanabileceklerdir. kredi kullanmak istiyorsanız banka kredi puanı 1200 ve üzerinde olması durumunda sizler de başvurunuzu gerçekleştirebilecek ve kredi kullanabileceksiniz. 

Akbank kredi başvurusu

SMS ile kredi başvurusu yapmak istiyorsanız Cep telefonunuz üzerinden mesaj atabilir ve hızlı bir şekilde Kredi başvurusunda bulunabilirsiniz. Kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı yazarak 4425 numarasına gönderin. Bu şekilde akbank'ın ihtiyaç kredisi kampanyasına katılarak ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olacak ve düşük faiz oranları ile birlikte Temmuz ayı sonuna kadar verilen kredi kampanyasından yararlanacaksınız. 

Bankanın internet bankacılığı uygulaması üzerinden kredi başvurusu yapacak olan vatandaşlar Akbank direkt uygulamasına giriş yaparak buradan Kredi başvurusunda bulunabilir ve ihtiyaç kredisi kullanabilirler. Akbank kredi başvurusunda bulunmak istiyorsanız başvurunuzu gerçekleştirdikten sonra atlant direkt uygulaması üzerinden hesabınızı ödeme atabilirsiniz. Akbank internet sitesi üzerinden başvuru yapacak olan kişiler başvuru koşullarını ve banka kredi şartlarını buradan öğrenebilir.