Akbank Garanti Bankası Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası Üzerinden tek bir başvuru gerçekleştirerek nakit kullanmak isteyen bireysel müşteriler için bugün bankalar tarafından bir duyuru paylaşıldı. 36 ay vadeli ve 3 ay ertelemeli olarak işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz ve kredi kullanabileceğiniz bu kampanyalar dahilinde sizler de başvurularınızı gerçekleştirmeniz halinde Kredi ödemelerinizi hızlı bir şekilde alabilirsiniz. 50.000 TL'ye kadar Akbank Garanti Bankası Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası tarafından ihtiyaç kredisi kullanacak olan bireysel müşterilerin banka kredi şartlarına uygun olmaları durumunda uygun faiz oranlarından yararlanarak kullanacakları bu krediler kasım ayı sonuna kadar geçerli kalacak ve tek bir başvuru imkanı sizlere sağlanacaktır. 

Kredi başvurusu nasıl yapılır?

Acil ihtiyacınızın olması durumunda ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunacak olan vatandaşların banka şartlarına uygun olması durumunda ihtiyaç kredisi ödemeleri hızlı bir şekilde verilmektedir. Bireysel müşteriler ihtiyaç kredisi kullanmak istiyorlarsa başvurularını gerçekleştirmeleri halinde Kredi işlemlerini hemen aynı gün içinde kullanabiliyor ve ödemelerini gerçekleştirebiliyor. 

Garanti Bankası Akbank Yapı Kredi Bankası ve Ziraat Bankası hesabı olan vatandaşlar banka şubelerine gitmeden işlemlerini gerçekleştirmek istiyorlarsa bankaların mobil uygulamaları üzerinden 7/24 ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunabilir onaylanan kredileri hesaplarına yatırabilir ve yine hemen aynı gün içinde ödemelerini hızlı bir şekilde gerçekleştirebilmektedirler. 

Stok takip programı nedir? Stok takip programı nedir?

Bankaların internet bankacılığı uygulamaları üzerinden yapacağınız tüm işlemlerde nakit işlemleri olan vatandaşlara belirtilen şartlar dahilinde Kredi ödemeleri hızlı bir şekilde hesaplarına yatırılırken 50.000 TL'ye kadar kredi kullanacak olan tüm vatandaşlar başvurularını gerçekleştirmesi durumunda 36 ay vadeli ödeme tablosu oluşturarak bu bankalardan kredi alabilmektedir. Ziraat Bankası kamu Bankası olmasından dolayı diğer bankalara nazaran daha düşük faiz oranlarından yararlanarak sizlere kredi işlemleri sunmaktadır.