Akbank müşterisi olarak emekli maaşını Akbank Bankası'ndan alan tüm emekli vatandaşların 100.000 TL'ye kadar nakit kullanmak isteyenleri 24 ay vadeli bir şekilde emekli kredisi alma imkanı bulunmaktadır. 24 ay vadeli bir şekilde size emekli kredisi imkanı sunan Akbank bu imkanı hızlı bir şekilde sunmaktadır. Bu kredi ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilmektedir.

Emekli kredisi ve ihtiyaç kredisi kapsamında değerlendirilen bu krediler alabilmek için emekli maaşınızın Akbank üzerinden olması son derece önemlidir. Bu önemli ayrıntı doğrultusunda düşük faiz oranlarıyla birlikte kredi kullanma imkanınız bulunmaktadır. Bu kredileri başvuruda bulunurken size en yakın olan banka şubesine giderek başvuruda bulunabileceğiniz gibi aynı zamanda bahsetmiş olduğunuz bu bankanın internet bankacılığı sistemi üzerinden de kredi başvurusunda bulunarak kredi alabilmeniz mümkün olmaktadır. Kredi notunuzu öğrenebilmek için banka şubesini ziyaret edebilmeniz mümkün olmakla beraber 4425'i kredi yazıp boşluk bırakarak ve TC kimlik numaranızı yazarak kredi notunuzu öğrenme imkanınız da bulunmaktadır.

Bankalarda Yeni ATM Dönemi Bankalarda Yeni ATM Dönemi

Ancak bu krediye sahip olabilmeniz için ve kredi başvurusunda buluna bilmeniz için dikkat etmeniz gereken bir takım hususlar bulunmaktadır. Bu hususlardan ilki başvuru sırasında doğru ve eksiksiz bilgileri beyan etmeniz oldukça önemlidir. Bilgilerde yanlışlık veya eksiklik olması durumunda işlemin tamamlanması mümkün olmayacaktır. Bu nedenden dolayı doğru bilgi ve eksiksiz bilgi oldukça önemlidir.

Dikkat edilmesi gereken diğer bir husus ise çevrimiçi kalmanızı sağlayacak bir internet bağlantısı olmasıdır. İnternetten başvuru yapabilme ihtimalinize karşın çevrimiçi kalmanızı sağlayacak internet bağlantısı olması da son derece önemlidir.