43000 TL'ye kadar ihtiyaç kredisi kullanacak olan vatandaşlar için başlatılan yeni kampanyada nakit kredi kullanacak olan kişilere belirli şartlara uygun olmaları durumunda işlemleri gerçekleştirerek, bankalar üzerinden ihtiyaç kredisi ödemeleri verilmektedir. 

Akbank 43000 TL İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvurularını gerçekleştirecek olan tüm vatandaşlar için yapmış olduğu bu kredi ödemelerinde uygun faiz oranlarıyla birlikte işlemlerini gerçekleştirirken, ihtiyaç kredisi kullanacak olan kişilere belirli şartlar uygun olması durumunda kredi ödemesi vermektedir. 

Akbank 43000 TL ihtiyaç kredisi almak istiyorsanız ve banka kredi şartlarına uygun olduğunuzu düşünüyorsanız, işlemlerinizi gerçekleştirerek, 5 dakika içerisinde sonuç alabilirsin. 

13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak! 13 milyon emekliye Ekim ayı sonuna kadar ek ödeme olacak!

Acil ihtiyacınızın olması durumunda kredi başvurusu kolay birşekilde yapılıyor...

43000 TL ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak isteyen vatandaşlara banka uygun faiz oranlarıyla birlikte kredi ödemesi veriyor. Akbank üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmak istiyorsanız, banka müşterileri bulan vatandaşlar, ihtiyaç kredisi ödemelerinden faydalanabilmeleri için kredi puanı 1400 üzerinde olması isteniyor. 

Banka kredi puanı 1400 üzerinde olan tüm vatandaşlar, ihtiyaç kredisi başvurularını gerçekleştirerek bankanın yapmış olduğu kredi kampanyasına katılabilir ve cep telefonları üzerinden SMS atarak da oturdukları yerden ne kadar kredi onayı aldıklarını görebilmektedir. 

Sms ile başvuru yapmak istiyorsanız, kredi yazıp boşluk bırakıp TC kimlik numaranızı da yazdıktan sonra bu mesajı: 44 25 numarasına göndermeniz durumunda, Akbank Bankamatik kartı hesabınız üzerinden ihtiyaç kredisi başvurusunda bulunmuş olursunuz. Akbank İhtiyaç Kredisi kampanyasına katılarak, başvuru yapmak isteyen vatandaşlara yapmış olduğu bu kampanya ile birlikte kredi ödemeleri 5 dakika içerisinde hesaplara yatırılmaktadır. Acil ihtiyacınızın olması durumunda, Akbank Direkt uygulamasını da kullanabilir ve dilediğiniz zaman bu bankadan da kredi alabilirsiniz.